محققان آمریکایی و ژاپنی در پی 10 سال تحقیقات خود روی دستهای از داوطلبان دریافتند آن عدهای که هر هفته لااقل سه بار آبمیوه مینوشند، کمتر در خطر ابتلا و یا گسترش آلزایمر قرار دارند.
به گزارش گاردین، آزمایشها روی این دو هزار داوطلب نشان داد که مصرف آبمیوه تا 76% از گسترش آلزایمر در آنان جلوگیری کرده و آثار مثبتی روی مغز گذاشتهاست.
گفته میشود هنوز مشحص نیست دقیقاً آب چه میوههایی روی مغز اثر بیشتری دارد اما آنچه به اثبات رسیده آن است که آب میوهها و حتی سبزیجات برای مغز و حافظه بسیار مفیدند.
آزمایشهای مختلف برای پیگیری بیشتر این تحقیق و جزئیات آن در دست انجام است.