چهارشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: پوره گل کلم برای علاقمندان به پیش غذای سبزیجات، گزینه مناسی است.

پوره گل کلم

 

  • مواد لازم براى تهیه پوره گل کلم:

يك عدد گل کلم

نمک و فلفل

۶ حبه سیر

۱/۳ فنجان روغن زیتون

۱/۳ فنجان خامه

۱/۳ فنجان پنیر پارمسان

پیازچه برای تزئین

  • طرز تهیه پوره گل کلم:

سر گل کلم را تمیز کرده همراه با سیر در فویل پیچیده و به مدت ۵٠ دقیقه در فر با دماى ١٧٠ درجه سانتیگراد می‌پزیم،

سپس آن را در ظرفى ریخته، با پشت چنگال آن را له مي‌كنيم.

بقیه مواد را اضافه می‌کنیم، مخلوط کرده و همراه با غذاى اصلى سرو می‌کنیم.

نوش جان و لذت ببرید!

http://foodfa.com

کد خبر 345739

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha