همشهری آنلاین: مطالعه جدید محققان استرالیایی نشان می‌دهد افزودن دارچین به رژیم غذایی موجب بهبود فعالیت سیستم گوارش می‌شود.

دارچین سلامت سیستم گوارش را بهبود می‌بخشد

دارچین

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه RMIT استرالیا به سرپرستی یک محقق ایرانی دریافته‌اند افزودن دارچین به رژیم غذایی موجب خنک شدن بدن و معده تا ۲ درجه می‌شود و این ادویه می‌تواند در بهبود کلی سلامت بدن نقش داشته باشد.

محققان در این مطالعه از خوک‌ها استفاده کردند و دریافتند دارچین موجب حفظ یکپارچگی دیواره معده می‌شود. زمانی که خوک‌ها غذا می‌خورند، گازهای دی اکسیدکربن در معده‌شان افزایش می‌یابد، اما افزودن دارچین به خوراک آنها موجب کاهش تولید این گاز شده و سپس معده در طول روند هضم خنک می‌شود.

کوروش کلانترزاده، سرپرست تیم پژوهش، در این باره می‌گوید: «زمانی که خوک‌ها داغ می‌کنند، نفس کشیدن شان سریع و کوتاه می‌شود، و در نتیجه تولید CO۲ افزایش می‌یابد. با وجود مصرف دارچین، میزان گاز CO۲ به مراتب کاهش می‌یابد. این وضعیت نه تنها موجب خنک شدن خوک‌ها شده بلکه در سلامت عمومی هم بهبود قابل توجهی حاصل می‌شود.»

نتایج این مطالعه حیوانی در نهایت دیدگاه جالبی را در مورد عملکرد و سلامت معده انسان در اختیار ما می‌گذارد.

کد خبر 348040

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha