سید ناصر سجادی، مدیرسامانه هوشمند سوخت با اشاره به پایان یافتن دور اول سهمیهبندی بنزین در پایان آذرماه با بیان این مطلب به ایرنا گفت: براساس برنامه ستاد تبصره ۱۳هر دوره سهمیهبندی بنزین 6 ماه تعیین شده است، بدین ترتیب دور دوم اجرای سهمیهبندی بنزین از اول دی ماه ۱۳۸۶تا پایان خرداد ماه ۱۳۸۷خواهد بود.
وی تصریح کرد، سهمیه خودروهای شخصی در دور اول تا سقف ۶۰۰لیتر به دور دوم اجرای طرح منتقل میشود.
در این خصوص باید گفت، با اجرای طرح سهمیه بندی بنزین بالغ بر یک میلیارد دلار صرفهجویی حاصل شده است.
میانگین مصرف بنزین کشور از ابتدای اجرای طرح سهمیهبندی تاکنون 60.5میلیون لیتر در روز بوده که ۲۲درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.
طرح سهمیهبندی بنزین با استفاده از کارت هوشمند سوخت از 6 تیر ماه ۸۶ در سراسر کشور آغاز شد.
پیگیری برخی نمایندگان برای توزیع بنزین آزاد
از سوی دیگر داریوش قنبری، نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنان پیگیر توزیع و عرضه بنزین با نرخ آزاد هستند.
وی ادامه داد: نحوه توزیع و عرضه بنزین سهمیهای باعث بروز مشکلاتی برای مردم شده است و این روش باید اصلاح شود.
قنبری گفت: برخی از نمایندگان در تلاش هستند با تک نرخی کردن قیمت بنزین زمینه لازم را برای رفع مشکلات فراروی مردم فراهم کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: این نمایندگان مجلس قیمتهای پیشنهادی برای بنزین آزاد را نیز بین 6 هزار تا 7 هزار و ۵۰۰ ریال تعیین کردهاند.
قنبری گفت: قرار است لایحه پیشنهادی این تعداد نمایندگان در آینده برای تعیین تکلیف در مجلس شورای اسلامی بررسی شود. او به تعداد نمایندگان مجلس پیشنهادکننده این طرح اشارهای نکرد.