سه‌شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۸
۰ نفر

آشپزی > ترجمه‌ی علی مولوی: بارها شنیده‌اید و خوانده‌اید که باید در وعده‌های غذایی‌مان از سبزیجات به‌طور ویژه و منظم استفاده کنیم تا بدن سالم‌تری داشته باشیم.

دوچرخه شماره ۸۶۷

اما نمی‌شود که هرروز و هرشب سالاد کاهو یا سالاد شیرازی بخوریم. گاهی کمی تنوع می‌تواند زندگی‌ و سفره‌مان را شیرین‌تر کند. پیشنهاد ما براي اين هفته سالاد یونانی است.

1. برای مخلوط‌کردن مواد سالاد به کاسه‌ا‌ی بزرگ احتیاج دارید. حالا خیارها را خوب بشویید و با پوست، به شکل نگینی خرد کنید. چند گوجه‌فرنگی کوچک هم انتخاب کنید و بشویید و مثل خیارها خرد کنید و داخل کاسه بریزید. اگر دوست دارید می‌توانید از گوجه‌فرنگی گیلاسی هم استفاده کنید و هرکدام را به دو قسمت تقسیم کنید.

2. حالا حدود 250 گرم پنیر فتا را هم نگینی خرد کنید. مراقب باشید موقع برش‌زدن پنیر، آن را له نکنید. چند برگ شسته‌شده‌ی کاهو را هم خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

3. به تعدادی که دوست دارید زیتون سیاه به سالاد اضافه کنید. اگر دوست داشته باشید می‌توانید چند عدد زیتون سبز هم در سالاد بريزيد. بهتر است هسته‌ی زیتون‌ها را بگیرید وگرنه ممکن است دندان کسی را بشکنید.

4. حالا به آرامی مواد سالاد را با هم مخلوط کنید. مراقب باشید پنیرها له نشوند و شکل طبیعی‌شان را حفظ کنند.

5. برای سس سالاد، کمی آب‌لیمو، روغن زیتون، سس سیر و آویشن یا پونه‌ی خردشده را با چنگال در یک کاسه هم بزنید. می‌توانید سس را روی سالاد بریزید تا مواد طعم بهتری بگیرند یا آن را در ظرف دیگری روی میز بگذارید تا هرکس خواست، خودش به اندازه‌ي دلخواه سس روی سالادش بریزد.

نوش جان!

 

فوت آخر!

پنیر اصلی سالاد یونانی پنیر فتاست، اما کمی پنیر پارمزان یا پنیر چدار رنده‌شده، سالاد شما را حسابی خوش‌مزه‌‌تر مي‌كند!

کد خبر 362532

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha