- مواد لازم:
مارچوبه تازه: 250 گرم
آب پرتقال:2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون:2 قاشق چایخوری
سس خردل:نصف قاشق چایخوری
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: مقدار دلخواه
پرتقال متوسط: یک عدد پوست کنده و پرپر شود
- طرز تهیه:
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه
- مارچوبه را تمیز کنید و آنها را به قطعات 5 سانتیمتری برش دهید.
- مارچوبهها را در مقدار کمی آب جوش درون قابلمهای دردار ریخته و مدت یک دقیقه با درب بسته بپزید سپس بلافاصله آنها را درون یک کاسه آب یخ بریزید سپس آنها را آبکش کرده و با حوله مخصوص آشپزخانه خشک کنید.
- برای تهیه سس، آب پرتقال، روغن زیتون، خردل، نمک و فلفل را درون کاسهای متوسط با هم خوب مخلوط کنید. مارچوبه و پرتقالهای پرپر شده را خوب به سس آغشته کنید.
- سالاد آماده شده را فورا میل کنید.
telegra.ph
نظر شما