به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه ریدینگ انگلستان بزرگترین مطالعه با حدود یک میلیون شرکتکننده و بالغ بر ۹۳ هزار مرگ انجام دادند.
در این تحقیق شامل ۲۹ مطالعه منسجم مشخص شد رژیم غذایی سرشار از محصولات لبنی منجر به افزایش بروز بیماریهای قلبی-عروقی یا مرگ نمیشود.
جینگ گوآ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «شمار بالای شرکتکنندگان تصویر واقعی از ارتباط خنثی بین محصولات لبنی بر خطر بیماری قلبی را نشان میدهد و حتی برخی نشانهها حاکی از تاثیر سودمند احتمالی محصولات لبنی بر سلامت قلب دارد اگرچه مطالعات بیشتری برای تایید این موضوع نیاز است.»
وی در ادامه میافزاید: «این یافتهها از نتایج قبلی حمایت میکند که محصولات لبنی نظیر شیر، پنیر و ماست میتوانند بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متوازن باشند.»
در حال حاضر توصیه محققان مصرف لبنیات کم چرب بوده که بهتر است بیش از ۸ درصد رژیم غذایی را تشکیل ندهد.
نظر شما