به گزارش خبرنگار مهر، فشار اکسایشی و التهاب همراه با بالارفتن سن افزایش مییابد و تصور میشود نقش مهمی در بروز بیماریهای حافظه نظیر آلزایمر دارد.
در مطالعه جدید، محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان دادند «اپی کتیچین»، فلاوانول موجود در برخی مواد خوراکی نظیر شکلات تلخ، موجب کاهش اسیب ناشی از فشار اکسایشی و التهاب عصبی در موشها شد.
محققان مشاهده کردند تنها دو هفته بعد از درمان با اپی کتیچین، نه تنها میزان فشار اکسایشی و التهاب عصبی کاهش یافت بلکه حافظه و میزان اضطراب در موشها هم بهبود یافت.
به گفته محققان، مصرف شکلات تلخ تاثیرات مفیدی بر حافظه افراد دارد و از این رو به سالمندان مصرف این ماده خوراکی توصیه میشود.
نظر شما