همشهری آنلاین: معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: ۲۳ درصد از جمعیت کشور درگیر بیماری‌های مزمن روانی افسردگی و اختلال روانی هستند.

۲۳ درصد جمعیت کشور از افسردگی و اختلال روانی رنج می‌برند

علی اسدی افزود: در طرح پایش ملی کشوری و بررسی جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال مشخص شد ۶.۲۳ درصد این رده سنی حداقل از یک اختلال روانپزشکی رنج می‌برند.

معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با بیان اینکه با اجرای طرح تحول نظام سلامت بیش از ۵۰ میلیون نفر در کشور از پرونده الکترونیک سلامت برخوردار شدند،تاکید کرد: این طرح، انقلابی بزرگ و سند افتخار جمهوری اسلامی است و با اجرای آن خدمات درمانی بصورت الکترونیک به مردم ارائه می‌شود.

اسدی در ادامه گفت: در این راستا افراد غربالگری می‌شوند و بیماران دارای مشکلات روانی، شناسایی و برای بهبود آن‌ها مداخلات دارویی و غیردارویی انجام می‌شود.

معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت افزود: تحکیم بنیان خانواده، آموزش مهارت‌های زندگی، سبک زندگی اسلامی- ایرانی، ارتقای سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌ها از مباحث مهم مورد توجه در بحث سلامت روان است. سلامت روان از بدو تولد نوزاد شکل می‌گیرد و لازمه تولید فرزندی سالم بهره‌مندی والدین از سلامت روان است.

کد خبر 375729

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha