به گزارش آوای سلامت به نقل از time علاوه بر این که انجام فعالیتهای بدنی به موقع برای کسانی که مجبورند تمام طول روز را در حالت نشسته کار کنند، ضروری است، مصرف برخی از اقلام غذایی میتواند برخی از مخاطرات بهداشتی ناشی از این روند از جمله التهاب را کم کند:
- انواع توتها: خوردن این میوهها منجر به کاهش فرایندهای التهابی در بدن میشود. توتها حاوی فلاونوئیدهای قدرتمندی به نام آنتوسیانین هستند که منجر به خاموش کردن ژنهای التهابی میشوند. علاوه بر این، توتها حاوی ویتامین ث و رسوراترول هستند که نشان داده شده هر دو منجر به کاهش تاثیرات رادیکالهای آزاد در بدن میشوند.
- آجیل: انواع آجیل سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ گیاهی شناخته شده با نام ALA هستند که منجر به کاهش فرایند التهاب در بدن میشوند. بادام در میان آجیلها،غنی از ویتامین E است؛ آنتیاکسیدانی که منجر به حفاظت از سلولها در برابر استرس اکسیداتیو (محصول جانبی التهاب) میشود.
- آناناس: ماده قدرتمند التهابی به نام بروملین دارد. بهترین مزیت آناناس این است که عوارض جانبی داروهای ضد التهاب را ندارد.
- روغن زیتون: این نوع روغن مانند ایبوپروفن به مبارزه با التهاب میرود. مصرف روغن زیتون همچنین میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را با کاهش وزن موثر کم کند. روغن زیتون یکی از بهترین چربیها برای کنترل وزن است.
- زردچوبه: کورکومین موجود در زردچوبه یک ترکیب فعال با خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی است.
- سیر: آلیسین موجود در سیر منجر به سوخت و ساز موثر قند خون، کنترل سطح چربی و کاهش سطح التهاب در بدن میشود.
- چای سبز: محتوای پلی فنل موجود در چای سبز اکسیر ضد التهابی قوی نسبت به انواع دیگر چای است. چای سبز خاصیت کاهش وزن نیز دارد و مصرف منظم آن در کسانی که بیشتر ساعات روز بی تحرک هستند، توصیه می شود.
- آووکادو: مصرف این میوه منجر به کاهش التهاب در سلولهای عضلانی، سرکوب مقاومت به انسولین و حتی کمک به کاهش چربی شکمی میشود. یک رژیم غذایی غنی از چربیهای اشباع نشده خاصیت دیگری هم دارد و آن هم این که منجر به جلوگیری از توزیع چربی بدن در اطراف شکم میشود.
- بذر کتان: یک منبع غنی ضد التهاب حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ شناخته شده با نامALAاست. مصرف منظم این نوع امگا ۳ منجر به افزایش توانایی بدن در سوخت و ساز چربی ها می شود.
نظر شما