که برای تامین غذای مورد نیاز حیوانات زیر کشت میروند.
به گزارش ایرنا، صندوق جهانی حیات وحش (WWF) در گزارشی اعلام کرد: با توجه به گرایش به رژیم غذایی غربی که گوشت و لبنیات از مولفههای اصلی آن است، اگر مصرف جهانی محصولات حیوانی برای تامین نیازهای غذایی کاهش یابد، منطقهای به وسعت 1.5 برابر اتحادیه اروپا در امان میماند.
در این گزارش جدید با عنوان اشتها برای نابودی آمده است که مصرف محصولات حیوانی به افزایش بهرهبرداری زراعی از اراضی منجر میشود و این خطر به طور خاص مناطقی از جمله آمازون، حوضه کنگو و هیمالیا را که در آنها منابع آبی و زمینی تحت فشار قابل توجه قرار دارند، تهدید میکند.
طبق اعلام صندوق جهانی حیات وحش، مصرف بیش از حد محصولات حیوانی همچنین عامل 60 درصد کاهش تنوع زیستی است، به طوری که صنعت غذایی انگلیس به تنهایی با انقراض مستقیم حدود 33 گونه ارتباط دارد.
دانکن ویلیامسون، مدیر سیاست تغذیه صندوق جهانی حیات وحش نیز گفت: مردم جهان بیش از نیاز پروتیين حیوانی مصرف میکنند و این کار تاثیر ویرانکنندهای بر حیات وحش دارد.
وی افزود: 60 درصد کاهش تنوع زیستی در جهان به غذای مصرفی ما بستگی دارد. بسیاری از مردم میدانند که یک رژیم غذایی مبتنی بر گوشت بر وضعیت آب و زمین تاثیر منفی میگذارد و همچنین باعث انتشار گازهای گلخانهای میشود، اما تعداد کمی از آنها میدانند که بزرگترین عامل این وضعیت، علوفهای است که به مصرف غذای دام میرسد.
در حالی که رهنمودهای غذایی، مصرف روزانه 45 تا 55 گرم پروتیین را توصیه میکنند، به طور میانگین بین 64 تا 88 گرم پروتیین در انگلیس مصرف میشود که 37 درصد آن بر پایه گوشت است.
اگر تمامی ساکنان سیاره زمین از مصرف محصولات حیوانی برای تامین نیاز غذایی خود بکاهند، بهرهبرداری زراعی از اراضی تا 13 درصد کاهش مییابد که به این ترتیب 659 میلیون هکتار زمین از تولید محصولات کشاورزی در امان میماند.
محققان خاطرنشان کردند که کاهش مصرف پروتیین حیوانی به ما اجازه میدهد تا با یک روش پایدار و کم تاثیر بر محیط زیست، کشاورزی کنیم.
نظر شما