به گزارش ایرنا، علی ربیعی در جلسه شورای اشتغال استان مازندران در ساری با بيان اين مطلب كه در جامعه چالشهاي اجتماعي مانند بيكاري و فقر وجود دارد گفت، افزود: بزرگنماییهائی که ازسوی بعضی از رسانههای رسمی کشور درباره فساد فراگیر در جامعه میشود ، چهره نظام و دولت را نزد مردم مخدوش میکند.
وی گفت : برخی از چالشهای اجتماعی موجود مانند بیکاری حداقل مربوط به بیش از سه دهه گذشته است و گره زدن آن به دولت فعلی باعث ایجاد ناامیدی در مردم میشود.
وزیر تعاون گفت : همه ما وظیفه داریم به صورت هماهنگ برای گره گشایی از چالشهای اجتماعی موجود در جامعه تلاش کنیم و به این نکته توجه داشته باشیم که معضلی مانند فساد تنها مربوط به کشور ما نیست و حتی کشورهای توسعه یافته نیز با آن درگیر هستند.
وی افزود : خوشبختانه فساد موجود در کشور مربوط به دستگاههای دولتی نیست و سازمان یافته هم نبوده و همه ما باید برای ریشه کن شدن فساد احساس وظیفه کنیم و بیان آن از طریق تریبونهای رسمی مشکلی را حل نخواهد کرد.
- اشتغال فراگیر برنامه دولت در سال 97
وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی به برنامه دولت برای اشتغال فراگیر در سال آینده اشاره کرد و گفت: دولت بنا دارد با بهرهگیری از تجربیات گذشته، اشتغال فراگیر را در قالب اشتغال روستائی، خود اشتغالی، اشتغال حمایتی و سایر سیاستهای حمایتی از بازار کار اجرایی کند.
ربیعی افزود : دولت در سال جاری هم با اجرای برنامههای مختلف ایجاد حدود 970 هزار اشتغال را پیشبینی کرده است و با روند رشد اقتصادی در کشور این میزان اشتغال قابل تحقق است.
وی میانگین رشد اقتصادی کشور را در سال جاری حدود 6 درصد اعلام کرد و اظهار داشت: مشکل اشتغال ما مربوط به نیروهای دهه 60 و 70 است که امروز به جمع متقاضیان اشتغال پیوستند و باید برای ایجاد اشتغال آنها کار اساسی و زیرساختی انجام شود.
وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی برنامه اصلی دولت برای پرداخت تسهیلات در قالب بسته رونق تولید و اشتغال، یارانه دستمزد، بستههای تشویقی برای کارآفرینان و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت از محل صندوق توصعه ملی را کاهش نرخ بیکاری و اشتغال جوانان دانست.
- بودجه عملیاتی با هدف محو فقر و بیکاری
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت که راهبرد دولت در بودجه سال 97 که برای نخستین بار بر مبنای بودجه عملیاتی تنظیم شده است ریشه کن کردن فقر و بیکاری است.
وی افزود : ما در شرایط بحران اشتغال و بیکاری نمیتوانیم با شیوههای گذشته به مقصد برسیم و در این راه نیاز به تغییر ساختار و استاندارد سازی مسیر اشتغالزایی داریم و این روش نیز بدون حرکت جهادی قابل تحقق نخواهد بود.
ربیعی حمایت از بنگاههای کوچک، حفظ اشتغال موجود و تثبیت اشتغال واحدهای صنعتی فعال، پرداخت یارانه دستمزد، مشوقهای بیمهای برای حمایت از کارآفرینان به خصوص برای شغل اولیها را از دیگر برنامه ای دولت برای سال آینده در جهت توسعه اشتغال در کشور بیان کرد.
- واگذاری طرحهای دولتی به بخش خصوصی برای اشتغالزائی
وزیر کار واگذاری طرحهای نیمه تمام به سرمایه گذاران بخش خصوصی با حمایت دولت را از برنامههای دیگر دولت برای اشتغالزایی دانست و گفت که با تجربهای که از واگذاری ناموفق پروژههای دولتی در گذشته ایجاد شد ، دولت بنا دارد در سال آینده پروژهها را با حمایت خودش تا پایداری اشتغال دنبال کند.
وی افزود : دولت تمام مزایا و مشوقهایی را که در گذشته دستگاههای دولتی به خاطر این طرحها از آن بهرهمند میشدند به بخش خصوصی خواهد داد.
نظر شما