به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۳۱۲.۷۱ دلار رسید.
این فلز ارزشمند اوایل معاملات به ۱۳۲۱.۳۳ دلار صعود کرده بود که بالاترین قیمت در سه ماه و نیم گذشته بود.
در بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در فوریه تغییر چندانی نداشت و در ۱۳۱۵.۶۰ دلار ایستاد.
تحلیلگران اسکاتیا موکاتا در یادداشتی نوشتند: شاخص توان نسبی طلا نشان میدهد این فلز زرد در سطح بیش خرید قرار دارد که ممکن است به فروش کوتاهمدت منجر شود. شاخص توان نسبی ۱۴ روزه طلا روز سهشنبه به ۷۵ واحد رسید که بالاترین حد از سپتامبر سال ۲۰۱۷ بود. اگر این شاخص به بالای ۷۰ واحد صعود کند، نشان میدهد یک کالا وضعیت بیش خرید پیدا کرده و ممکن است به تصحیح قیمت منجر شود.
شاخص دلار آمریکا پس از این که روز سهشنبه به پایینترین حد در بیش از سه ماه اخیر سقوط کرد، در معاملات روز جاری ۰.۱ درصد رشد کرد و به ۹۱.۹۴۶ واحد رسید.
دلار در سال ۲۰۱۷ با بزرگترین کاهش سالانه خود از سال ۲۰۰۳ مواجه شد و کمک کرد طلا بیش از ۱۳ درصد افزایش قیمت سالانه را رقم بزند. طلا در سه هفته پایانی سال میلادی گذشته، ۵۵ دلار در هر اونس افزایش قیمت داشت.
به گفته تحلیلگران، دورنمای میانمدت طلا مثبت به نظر میرسد. مارک تو، مدیر تحقیقات گروه مالی وینگ فانگ در هنگ کنگ به رویترز گفت: در حال حاضر پیشبینی میشود فشارهای تورمی وجود داشته باشند و کسانی که نست به صعود سهام خوشبین هستند انتظار دارند در کالاهایی شامل طلا نیز سوددهی داشته باشند.
ذخایر صندوق "اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایهگذاری تحت پشتوانه طلا در جهان است، در مقایسه با ۸۳۷.۵۰ تن در روز جمعه، ۰.۱۴ در روز سهشنبه کاهش یافت و به ۸۳۶.۳۲ دلار رسید.
در میان سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیم برای تحویل فوری ۰.۶ درصد کاهش یافت و به ۱۰۸۶.۳۰ دلار رسید. این فلز که ۵۷ درصد در سال ۲۰۱۷ رشد قیمت داشت، از نگرانیها نسبت به کمبود عرضه سود برده است.
هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۵ درصد کاهش به ۱۷.۱۰ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۰.۸ درصد کاهش یافت و در ۹۳۵.۷۴ دلار معامله شد.
نظر شما