به گزارش مهر، دانشمندان بعد از آزمایش میزان نمک موجود در آب دریاچهها و رودخانههای منطقه بالتیمور آمریکا دریافتند میزان سدیم (نمک) در طول چند دهه گذشته افزایش یافته است.
ژول اسنودگرس، سرپرست تیم تحقیق از سازمان حفاظت از حیات وحش و ماهیها در دانشگاه ویرجینیا تکنولوژی، در اینباره میگوید: شیوههای فعلی مدیریت جریانهای آب به طورکامل موجب توقف رسیدن مواد شیمیایی به رودخانهها نمیشود و ما شاهد آلودگی آبها به مواد شیمیایی هستیم.
وی در ادامه میافزاید: منابع آب شهری نیز به این مواد شیمیایی آلوده شده و برای کاهش میزان سدیم و کلرید قبل از توزیع آن در شهر نیاز به تصفیه هست.
میزان بیش از حد نمک در آب چاهها میتواند برای نوشیدن، بخصوص برای افرادی که باید رژیم غذایی کم سدیم داشته باشند، خطرناک باشد.
علاوه بر این طبق گزارش محققان، آبهای جاری آلوده به نمک میتوانند به حیات وحش هم آسیب برسانند. به گفته اسنودگرس، گویا این حیوانات را در بیابان قرار میدهیم، چراکه آنها قادر به تنظیم نمک بدنشان نیستند.
به گفته کارشناسان، در صورت ادامه افزایش میزان نمک در آبهای شیرین، بسیاری از ماهیها و دوزیستان دیگر نمیتوانند تولیدمثل کنند و از بین میروند چرا که بدنشان قادر به تنظیم شدن با این تغیيرات نیست.
همشهری آنلاین: طبق گزارش محققان، با وجودی که نمک موجب ایجاد امنیت در جادههای یخزده در فصل زمستان میشود، اما ممکن است برای آب آشامیدنی خوب نباشد.
کد خبر 395407
نظر شما