مواد لازم برای 4 نفر:
- 50 گرم یا یک و یکچهارم پیمانه کره
- خلال پوست و آب 2 عدد لیموترش
- 115 گرم یا یکدوم پیمانه پودر قند
- 2 عدد تخممرغ (سفیده و زرده آن جدا شود)
- 50 گرم یا یک و یکدوم پیمانه آرد سفید
- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 300 میلیلیتر یا یک و یکچهارم پیمانه شیر
- مقدار کمی کره برای چرب کردن ظرف
طرز تهیه:
1 – فر اجاق گاز را روی 190درجه سانتیگراد یا 375درجه فارنهایت یا شماره 5 قرار دهید. یک ظرف سرامیکی گود مخصوص فر آماده کرده و کف و دیواره آن را با کمی کره چرب کنید.
2 – خلال پوست لیموترش، 50گرم کره و پودر قند را در یک کاسه بلوری ریخته و به وسیله قاشق چوبی، خوب با هم مخلوط کنید تا مخلوط حاصل، کرمی بیرنگ شود. سپس زردههای تخممرغ را همراه آرد و بیکینگ پودر به این مخلوط اضافه کنید و این بار مواد را خوب با هم مخلوط کنید. پس از آن، آب لیموترش تازه و شیر را کمکم بیفزایید.
نکته: همزن را به صورت مایل در کاسه قرار دهید.
3 – پس از آنکه مخلوط را هم زدید، سر همزن را شسته یا عوض کنید، سپس در یک کاسه تمیز دیگر سفیده تخممرغها را بریزید و خوب هم بزنید تا سفیدهها سفت شده و پف کند.
نکته: برای امتحان کافی بودن میزان همزدن سفیدهها، کاسه را کج کنید؛ اگر سفیده در حال بیرون ریختن از ظرف بود، یعنی مدت زمان بیشتری باید هم زده شود.
در غیر این صورت، آماده است.
4 – سفیده زده شده را با یک قاشق فلزی کمکم به مخلوط لیمویی اضافه کرده و سپس در ظرف مخصوص فر بریزید. از این مرحله به بعد، مواد را زیاد هم نزنید زیرا اینکار مانع پف کردن پودینگ میشود.
5 – برای پخت این پودینگ باید از حرارت غیرمستقیم استفاده شود؛ به همین خاطر ظرف را داخل تابهای بزرگتر و کمی گود قرار دهید، سپس تابه را تا نیمه دیواره ظرف حاوی مواد پودینگ از آب جوش پر کنید و همراه ظرف داخل آن، به مدت 45دقیقه در فر قرار داده و پس از این مدت، بیرون آورده و سرو کنید.