برای اینکه غذاهایی را که تهیه میکنید، کمنمکتر باشند، به این نکات توجه داشته باشید:
- از افزودن نمک اضافی به غذا هنگام خوردن آن اجتناب کنید.
- مقدار نمک مورد استفادهتان هنگام پختن غذا را کاهش دهید. به جای آن از ادویه سبزیهای معطر استفاده کنید.
- درون آبی که درون برنج یا ماکارونی را میجوشانید، نمک نریزید.
- حتیالمقدور از سسهای بستهبندیشده پرهیز کنید چرا که معمولا حاوی مقدار زیادی نمک یا سدیم دارند.
- تا جایی که میتوانید از غذاها و خوراکیهای تازه استفاده کنید. غذاهای بستهبندیشده و فرآرویشده اغلب حاوی مقدار زیادی نمک یا سدیم هستند.
HealthDay News,8 Jan., 2008