همشهری آنلاین: در حالی که تا چند سال قبل مدیران شرکت‌ها اصرار داشتند کارمندانشان هر روز اول وقت پشت میزشان باشند، مدتی است که این روند در حال تغییر است.

به گزارش مهر به نقل از زد دی نت، بررسی‌های جدید موسسه هابز نشان می‌دهد دورکاری به عنوان یک رویه شغلی در بسیاری از کشورهای جهان در حال پذیرفته شدن است و تحقیقی که در این زمینه در سال ۲۰۱۸ صورت گرفته حاکیست ۵۶ درصد از شرکت‌ها در نقاط مختلف جهان از دورکاری استقبال می‌کنند.

بر همین اساس ۵۲ درصد از کارکنان شرکت‌های تجاری در جهان حداقل یک روز در هفته را دور کاری کرده و بدون حضور در محل کار و از منزل وظایف خود را انجام می‌دهند. بررسی مذکور با همکاری ۳۰۲۸ کارمند در شش قاره جهان و از ۲۳ کشور مختلف انجام شده است.

افزایش بهره‌وری و تمرکز مهم‌ترین عامل استقبال کارمندان شرکت‌ها از دورکاری بوده است.

البته در هر قاره دلایل اصلی استقبال از دورکاری با دیگر قاره‌ها متفاوت بوده است. به عنوان مثال در امریکای شمالی مردم به دورکاری علاقه دارند چون از این طریق دیگر نیازی به رفت و آمد و گرفتاری در شلوغی خیابان‌ها ندارند. اما در قاره آفریقا مردم از دورکاری استقبال می‌کنند، زیرا باعث می‌شود در مصرف پول صرفه جویی کنند.

بر اساس پژوهش یادشده در قاره آمریکای جنوبی امکان استخدام افراد کاملا دورکار وجود دارد. اما در قاره آسیا بعید است که شرکتی فردی را به طور دورکار برای کل هفته استخدام کند.

در مجموع تنها ۱۶ درصد از شرکت‌ها در کل جهان به کارکنان خود امکان می‌دهند به صورت کاملا دورکار فعالیت کنند. همچنین احتمال اینکه مردان بتوانند شغلی را در قالب دورکاری انجام دهند ۸ درصد بیشتر از زنان است.

کد خبر 420555

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آسیب اجتماعی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha