بهرام دارایی در گفت و گو با ایرنا افزود: کپسول «اکوفان» یک مکمل برای مسائل مرتبط با پوست و زیبایی است که از سوی متخصصان پوست برای برخی بیماران تجویز می شود و خواهان دارد و چون از ارز دولتی استفاده نمیکند، قیمت آن به چند برابر افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: مکملهایی مانند کپسول «اکوفان» که از ارز دولتی استفاده نمیکنند و قیمت گرانی دارن ،گاهی تقلب میشوند. فرصتطلبان این مکمل را در کشورهای اطراف بسته بندی و وارد کشور کرده اند که اصلی نیست.
وی با اشاره به آنالیزهای انجام شده روی کپسول «اکوفان» در آزمایشگاه مرجع غذا و دارو گفت: طی این آنالیزها مشخص شد که این مکمل بیخاصیت است و مواد موثره ندارد.
مهناز خانوی، مدیرکل امور فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو در نامه ای به دانشگاههای علوم پزشکی کشور آورده است که کپسول اکوفان با شماره بچ E270A2 و تاریخ انقضا 30 سپتامبر 2019 شرکت پوبر که توسط یک شرکت پخش سراسری توزیع شده، تقلبی است و هیچگونه مجوزی اعم از توزیع و فروش از سازمان غذا و دارو ندارد. «مقتضی است دستور دهید برای جمعآوری فرآورده مورد اشاره از سطح عرضه اقدام لازم و فوری مبذول و نتیجه اقدامات انجام شده در اسرع وقت به اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل ارسال شود».
نظر شما