به گزارش همشهری آنلاین، نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مصرف میوهها و سبزیجات احتمال مرگ زودرس را کاهش میدهد، زیرا این مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدانها، فیبر و انواع ویتامینها و مواد معدنی ضروری هستند که عوامل خطر بسیاری از بیماریهای مزمن را کاهش میدهند، در ادامه به بررسی تعدادی از این میوهها میپردازیم:
سیب
سیب سرشار از فیبر است و با کاهش کلسترول به بهبود سلامت قلب کمک میکند، همچنین از آنجایی که حاوی ویتامینهای A و C است، احتمال بروز سکته مغزی و دیابت نوع دوم را کاهش میدهد.
توتها
زغالاخته، توتفرنگی و تمشک سرشار از آنتیاکسیدان هستند و به کند کردن روند پیری کمک میکند، همچنین توتها حاوی مقدار زیادی ویتامین هستند که موجب بهبود سلامت قلب و عملکرد بهتر مغز میشوند، مصرف منظم توتها با کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی، سرطان و دیگر بیماریهای مزمن مرتبط است.
پرتقال
پرتقال سرشار از ویتامین C است که از عملکرد سیستم ایمنی بدن پشتیبانی میکند، همچنین حاوی فلاونوئیدهایی است که موجب بهبود سلامت قلب و کاهش خطر فشار خون بالا میشود.
انار
انار سرشار از پلیفنولها است که موجب کاهش فشار خون، کاهش التهاب و افزایش جریان خون میشود، نوشیدن آب انار نیز موجب کاهش سطح کلسترول خون میشود.
موز
موز سرشار از فیبر و پتاسیم است که به حفظ فشار خون در محدوده سالم و عملکرد مناسب قلب کمک میکند، مصرف این میوه موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشود و خطر ابتلاء به سنگ کلیه را کاهش میدهد.
آووکادو
آووکادو سرشار از فیبر، ویتامینها، آنتیاکسیدانها و چربیهای سالم است که موجب کاهش التهاب و کلسترول میشود، مصرف این میوه به کاهش خطر بیماری قلبی و فشار خون کمک میکند و باعث افزایش طول عمر میشود.
انگور
انگور حاوی رسوراترول است که نوعی آنتیاکسیدان با خاصیت ضدپیری است، نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مصرف منظم انگور با کاهش خطر بیماری قلبی، زوال شناختی و بعضی از سرطانها مرتبط است.
منبع: عصرایران
نظر شما