به گزارش خبرنگار مهر، دکتر «تانوجا چیتنیس»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان بیریگام و زنان بوستون، در این باره میگوید: «یافتههای ما بیانگر این مطلب است که بیماران مبتلا به ام اس که آلرژی هم دارند در مقایسه با بیماران فاقد آلرژی، دارای بیماری فعالتری هستند و این تاثیر ناشی از آلرژیهای غذایی است.»
بیماری ام اس، بیماری سیستم عصبی مرکزی است که میتواند بر تعادل و حرکت تاثیر گذارد. هنوز دقیقا مشخص نیست که چگونه آلرژی غذایی موجب تشدید بیماری ام اس میشود. اما محققان معتقدند آلرژیهای غذایی میتوانند موجب تشدید التهاب مرتبط با بیماری ام اس شوند.
آلرژیها موجب تغییر باکتریهای روده میشوند. این باکتریها میتوانند مواد شیمیایی را تولید کنند که بر سیستم اعصاب مرکزی تاثیر میگذارند.
این مطالعه شامل بیش از ۱۳۰۰ بیمار مبتلا به ام اس در آمریکا بود. شرکت کنندگان جزئیاتی در مورد غذا، دارو یا آلرژیهای محیطی و علائم آن را بین سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ گزارش کرده بودند. بیش از ۹۰۰ بیمار به یک یا چند چیز آلرژی داشتند درحالیکه بقیه هیچ نوع آلرژی شناخته شدهای نداشتند.
از بین بیماران مبتلا به آلرژی، حدود ۶۰۰ نفرشان مبتلا به آلرژی زیست محیطی نظیر آلرژی به گردهها، گردوغبار، چمن یا حیوان خانگی بودند. بیش از ۲۰۰ نفر مبتلا به آلرژی غذایی و نزدیک به ۶۰۰ نفر مبتلا به آلرژی به برخی داروهای تجویزی بودند.
محققان این افراد را به مدت میانگین ۱۶ سال تحت نظر داشتند. آنها دریافتند آلرژی غذایی در مقایسه با سایر آلرژیها، ریسک تشدید بیماری ام اس را تا ۲۷ برابر بیشتر میکند.
نظر شما