همشهری آنلاین: گردو به خاطر داشتن میزان بالا امگا ۳ و سایر اسیدهای چرب ضروری برای فعالیت بدن و افزایش سوخت و ساز مفید است.

گنجاندن گردو در رژيم غذايي و كاهش كلسترول

به گزارش خبرنگار مهر، مغز گردو به دلیل دارا بودن درصد بالا اسیدهای چرب ترانس و میزان بالا منیزیم نسبت به سایر دانه‌ها در تنظیم ضربان و عملکرد قلب بسیار مفید است.

مغز گردو حاوی مقادیر سرشاری ویتامین E است که این ویتامین در شادابی و شفافیت پوست نقش اساسی دارد.

تحقیقات نشان داده است که افرادی که همراه یک رژیم پایین آورنده کلسترول گردو مصرف می‌کنند میزان کلسترول خون‌شان کاهش می‌یابد و مصرف روزانه یک تا دو عدد گردو در طول روز می‌تواند برای بدن مفید باشد.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند مصرف منظم گردو می‌تواند از سیستم ایمنی بدن محافظت کند و سموم بدن را به راحتی دفع کند.

همچنین رژیم غذایی سرشار از ویتامین‌های گروه E نقش مهمی در حفاظت از پوست و مو دارد.

کد خبر 440200
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha