به گزارش ایرنا، محمد رحمتی روز سهشنبه[28 شهریور] در نشست اتاق بازرگانی تهران، هزینه اجرای این طرح را ۸۰میلیارد ریال اعلام کرد.
وی همچنین از بررسی اختصاص بودجه سه میلیارد دلاری برای گسترش ناوگان ریلی کشور توسط هیات وزیران خبر داد.
وی با بیان آنکه بخش حمل و نقل کشور در زمینه حمل و نقل هوایی و ریلی با محدودیتهایی مواجه است، اظهار داشت: بسیاری از محدودیتهای موجود ناشی از ارثی بودن امکانات راه و ترابری است.
وی ضمن پذیرش بسیاری از کمبودها در بخش حمل و نقل، رفع محدودیتهای موجود را مستلزم زمان دانست و افزود: برای رفع مشکلات موجود در بخش حمل و نقل هوایی، الگویی طراحی شده است که ارایه خدمات براساس این الگو و استانداردهای لازم انجام خواهد گرفت.
وی با اذعان به اینکه شرایط در بخش حمل و نقل بویژه حمل و نقل هوایی چندان مطلوب نیست، تصریح کرد: البته برخی سیاهنماییها از وضعیت موجود با واقعیات منطبق نیست زیرا در سالهای اخیر ظرفیت ناوگان هوایی کشور حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
وزیر راه و ترابری، حساسیتهای موجود در جامعه را نسبت به حمل و نقل هوایی کشور، بسیار بالا خواند و گفت: ایران در تامین و خرید هواپیما ۱۰۰ درصد به خارج وابسته است و برای بهبود وضعیت کنونی این بخش و پاسخگویی به حساسیتهای موجود، باید تعامل بیشتری با کشورهای پیشرو در صنعت هواپیما سازی برقرار شود.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت ۳۰آژانس مسافرتی دولتی و ۲هزار آژانس بخش خصوصی در کشور، افزود: دولت در چند سال گذشته، از صدور مجوز برای فعالیت آژانسهای خدماتی جدید خودداری کرده است.
رحمتی، برقراری توازن برای فعالیت آژانسهای دولتی و بخش خصوصی در خطوط هوایی را از برنامههای وزارت راه و ترابری عنوان کرد و گفت: این وزارت خانه تلاش میکند در این زمینه برای تمام فعالان اقتصادی فعالیت کند.
وزیر راه و ترابری بر لزوم فعالتر شدن سازمان بنادر در بخش بازرگانی و پشتیبانی بنادر تاکید کرد و گفت: وزارت راه و ترابری براساس اصل ۴۴قانون اساسی در جهت فراهم کردن زمینه مناسب برای واگذاری فعالیتهای حمل و نقل به بخش خصوصی تلاش میکند.