تابستانها فصل رواج کباب کردن هم هست، بنابراین باید احتیاطاتی را رعایت کنید تا غذایی ایمن و لذتوبخش مصرف کنید.
این نکات را هنگام کباب کردن در نظر داشته باشید:
- هنگام خرید گوشت قرمز یا سفید خام را از بقیه اقلام جدا نگهدارید.
- تا زمانی که آماده کباب کردن شیود، گوشت را در یخچال بگذارید.
- دستانتان و سطوح کاری را پیش و پس از کباب کردن بشویید.
- مراقب آلوده شدن گوشت در تماس با مواد دیگر باشید.
- هنگام کباب کردن گوشت را آنقدر بپزید تا میکروبهای مضر کشته شوند.
- باقیمانده غذا را در طول دو ساعت پس از پختن در یخچال بگذارید.
نظر شما