همشهری آنلاین: اجاق‌های مایکروویو مواد مغذی خوراکی‌ها را از بین نمی‌برند، اما سبزیجاتی که آب‌پز می‌شوند، به سرعت محتوای ویتامین‌های خود را از دست می‌دهند.

در یک بررسی در دانشگاه کورنل در آمریکا هنگامی که اسفناج درون مایکروویو پخته شد، اغلب مواد ویتامین‌های آن حفظ شد.

اما هنگامی که سبزیجات دارای برگ‌های سبز که غنی از اسیدفولیک - نوعی ویتامینB - را آب‌پز کردند، 77 درصد اسید فولیک خود را از دست دادند.

گوشتی که با مایکروویو پخته شده بود، نیز نسبت به گوشت سرخ‌کرده در ماهی‌تابه بیشتر مواد  مغذی خود را حفظ کرد.

در یک بررسی دیگر در اسپانیا در سال 2003 کلم براکلی که با مایکروویو آب‌پز شده بودند، بیشتر مواد آنتی‌اکسیدان خود را از دست داد. اما پختن کلم بدون آب یا بخارپز کردن آن به حفظ ویتامین‌های آن کمک می‌کند.

LiveScience,31 Dec., 2007

کد خبر 44673

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز