«حسن رفیعی» رئیس اداره سلامت شهرداری منطقه ۱۸ با تأکید بر این نکته که بستههای آموزشی در زمینه سلامت و بهداشت نذورات و غذاهای نذری بین همه هیئتها و تکایا توزیع شده اضافه میکند: «در این بسته آموزشی که از طریق خانههای سلامت بین هیئتهای مذهبی توزیع شده، شهروندان با نکات بهداشتی در زمینه چگونگی طبخ و توزیع بهداشتی غذاهای نذری آشنا شدهاند.» به گفته رفیعی رعایت نکات ساده بهداشتی در تضمین سلامت شهروندان بسیار تأثیرگذار است.
رعایت نکات بهداشتی در تهیه غذاها و نذورات ماه محرم اهمیت زیادی دارد، چراکه با سهلانگاری در این زمینه ممکن است عزاداران دچار مسمومیتهای خطرناک و ناراحتیهای گوارشی شوند.
![توجه به سلامت و بهداشت غذاهای نذری هیئت و امام جماعت](https://media.hamshahrionline.ir/d/2019/09/01/4/4347860.jpg)
کد خبر 453525
نظر شما