سه‌شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷
۰ نفر

چای سبز دارای فواید بیشماری است و مصرف روزانه آن می‌تواند برای سلامت مفید باشد.

چاي سبز

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر، چای سبز عمدتا به منظور کاهش وزن استفاده می‌شود. اما با وجود آنتی اکسیدان‌ها و مواد مغذی موجود در آن، چای سبز تاثیرات قوی‌ای بر بدن دارد و موجب بهبود عملکرد مغز، کاهش ریسک ابتلا به سرطان، تقویت متابولیسم و سلامت بهتر دندان‌ها می‌شود.

آنتی اکسیدان‌های موجود در چای سبز به مراتب بیشتر از سبزیجات پهن برگ و توت فرنگی است، از اینرو منبع خوبی از این ماده مغذی محسوب می شود. آنتی اکسیدان ها با کاهش ریسک بیماری قلبی از طریق تنظیم فشارخون بالا مرتبط هستند.

در ادامه به برخی از مهم‌ترین خواص چای سبز اشاره می‌شود.

۱۰ دلیل خوب برای نوشیدن چای سبز

  • کاهش احتمال ابتلا به سرطان

آنتی اکسیدان‌های موجود در چای سبز دارای توانایی کاهش ریسک برخی انواع سرطان‌ها هستند. مطالعات مشاهده‌ای نشان می‌دهد زنانی که چای سبز می‌نوشند ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر با خطر ابتلا به سرطان سینه روبرو هستند. همچنین مطالعه‌ای دیگر نشان می‌دهد مردانی که چای سبز می‌نوشند ۴۸ درصد کمتر با احتمال ابتلا به سرطان پروستات مواجه هستند.

  • عملکرد شناختی بهتر مغز

کافئین موجود در چای سبز به عنوان یک محرک عمل می‌کند که موجب بهبود ابعاد گوناگون عملکرد مغز از جمله بهبود خلق و خو، هوشیاری، زمان واکنش و حافظه می‌شود.

مطالعات گوناگون بر روی مدل‌های حیوانی نشان داده‌اند که ترکیبات کاتچین موجود در چای سبز می‌تواند تاثیرات محافظتی بر نورونها داشته و ریسک آلزایمر و بیماری پارکینسون را کاهش دهد. از این رو چای سبز بر عملکرد مغز در کوتاه مدت و حفاظت از مغز در سنین پیری تاثیر دارد.

  • ریسک کمتر ابتلا به عفونت و سلامت بهتر دندان‌ها

برخی مطالعات نشان داده‌اند که چای سبز می‌تواند باکتری‌ها را کشته و از ویروس‌های نظیر آنفلوانزا ممانعت کرده و در نتیجه خطر ابتلا به عفونت‌ها را کاهش دهد. همچنین برخی مطالعات نشان می‌دهند کاتچین‌های موجود در چای سبز مانع از رشد Streptococcus، باکتری مسئول پلاک، کرم خوردگی و پوسیدگی دندان‌ها می‌شود. همچنین چای سبز موجب کاهش بوی بد دهان میشود.

  • کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع۲

مطالعات زیادی نشان داده‌اند که چای سبز می‌تواند موجب بهبود حساسیت انسولین و کاهش میزان قندخون شود. مطالعات محققان ژاپنی نشان می‌دهد نوشیدن منظم چای سبز احتمال ابتلا به دیابت نوع۲ را تا ۴۲ درصد کاهش می‌دهد.

کد خبر 462768
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha