اگر فیله مرغ و سیبزمینی پخته در یخچال دارید، از نزدیکترین مغازه یک کنسرو ذرت هم بخرید و ظرف مدت نیمساعت این غذا را آماده کنید، وگرنه برای پخت سیبزمینی باید ۲۰ دقیقه هم صبر کنید.
- مواد لازم برای ۴نفر
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۲ قاشق غذاخوری آرد
۴ عدد فیله مرغ
نمک و فلفل
فوتوفن
اگر میخواهید کوکوی ذرتتان طعمدارتر شود، به مایه آن کمی گشنیز و پیازچه خرد شده اضافه کنید.
- مواد لازم برای کوکوی ذرت
۲۰۰ گرم کنسرو ذرت دانهای
۳۵۰ گرم سیبزمینی
روغن مخصوص سرخ کردن
۲ قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل
۲ قاشق غذاخوری شیر
۱- سیبزمینیها را آبپز کنید و بعد از سرد شدن با رنده ریز، رنده کنید. سپس به آن دو قاشق سوپخوری شیر اضافه کرده و هم بزنید تا خمیری نرم حاصل شود.
۲- پوره سیبزمینی را با ذرت، نمک و فلفل مخلوط کنید و پس از داغ شدن روغن و آب شدن کره در تابه، مواد را به ۱۲ کوکوی دایرهای تقسیم کرده و کوکوها را در روغن سرخ کنید.
۳- در این فاصله در تابه دیگری فیلهها را به آرد سوخاری که با فلفل و نمک طعمدار شده است آغشته کرده و در روغن سرخ کنید.
- در کنار این فیله و کوکو، ماست و خیار بسیار میچسبد.
منبع: آشپزی مثبت
نظر شما