منو کافی‌شاپ‌ها معمولا لیست بلند بالایی است از انواع و اقسام نوشیدنی‌، آن هم با اسم‌های عجیب‌وغریب. در اغلب موارد هم فقط بر اساس اسم یا عکس نوشیدنی یکی را انتخاب می‌کنیم و نتیجه هم شاید مطابق با سلیقه و ذائقه ما نباشد ولی هر مشکلی راه‌حلی دارد. در این مطلب روش تهیه خانگی قهوه فرانسه از معروف‌ترین و رایج‌ترین نوشیدنی‌های قهوه‌ای آمده است.

قهوه - نوشيدني - كافي‌شاپ

اغلب ما وقتی به کافی‌شاپ می‌رویم و لیست بلند بالای انواع و اقسام نوشیدنی‌های قهوه‌ای- آن هم با آن اسم‌های عجیب‌وغریب- را در منو می‌بینیم، فقط بر اساس اسم و یا جذابیت ظاهری عکس نوشیدنی -البته اگر منو عکسدار باشد- یکی را انتخاب می‌کنیم. نتیجه شاید آن نوشیدنی‌ای نباشد که صد درصد مطابق با سلیقه و ذائقه ماست ولی هر مشکلی راه‌حلی دارد. در این مطلب روش تهیه خانگی قهوه فرانسه از معروف‌ترین و رایج‌ترین نوشیدنی‌های قهوه‌ای آمده است. 

  • مواد لازم

قهوه فرانسه یا اسپرسو، یک قاشق غذاخوری
آب جوش، به مقدار لازم

قهوه فرانسه غلیظ و تلخ است. پس در صورت تمایل می‌توانید قهوه فرانسه را با شیر جوشیده، کافی‌میت(coffee mate) یا کف شیر سرو کنید.پودر قهوه را در محفظه مخصوص قهوه در دستگاه قهوه‌ساز ریخته و در محفظه آب یا روی قهوه (بسته به نوع دستگاه) آب بریزید. بعد از روشن کردن دستگاه عصاره قهوه از مجرا خارج شده و در قوری یا فنجان می‌ریزد. 

نکته: قهوه فرانسه قهوه‌ای تیره است که بدون لرد و ته‌نشین پودر قهوه سرو می‌شود. در واقع پودر یا لرد قهوه در دستگاه‌ می‌ماند و قهوه خالص و تلخ سرو می‌شود. البته می‌توان قهوه فرانسه را به مدت چند ساعت در دستگاه گرم نگه داشت.

  • فوت‌وفن

قهوه فرانسه، هم به صورت پودر شده موجود است که ریزتر از قهوه ترک است و هم به صورت دانه که با کمک آسیاب‌های خانگی می‌توان آن را پودر کرد.
برای امتحان کردن تازگی و اصالت پودر قهوه، کمی از آن را روی مقداری آب بپاشید. اگر قهوه اصیل و خشک باشد مدت زمان بیشتری روی آب می‌ماند، اما اگر زود ته‌نشین شود نشان‌دهنده غیرمرغوب بودن و نمدار بودن قهوه است.

منبع: آشپزی مثبت

کد خبر 480577

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امین IR ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۸
    2 0
    چرا به مردم اطلاعات اشتباه میدین؟ ۱- قهوه ترک از قهوه فرانسه تلخ تر است زیرا معمولا از دانه های قهوه روبوستا تهیه می شود. ۲- ریزترین آسیاب قهوه متعلق به قهوه ترک و اسپرسو است. دانه های قهوه فرانسه درشت تر از قهوه ترک و قهوه اسپرسو می باشد. در ضمن کسانی که تلخی قهوه را دوست ندارند می توانند از دانه های قهوه عربیکا استفاده کنند.
    • علی DE ۱۹:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۱
      0 0
      با سلام ، تقریبا تمامي مطالبتان در مورد معرفی و طرز تهیه قهوه فرانسه اشتباه و نادرست بود ، استفاده از قهوه اسپرسو برای تهیه فرانسه کار اشتباهیست چون به احتمال زیادقهوه به دست آمده بسیار تلخ و تند میشود ، قهوه ترک نرمترین و خرد شده ترین قهوه است که بسیار تلخ تر و پر کافئین تر از فرانسه است ، آسیاب خانگی به هیچ وجه به درد آماده کردن قهوه فرانسه از دان قهوه مدیوم برشت ( روست ) نمی خورد ، اصولا تهیه قهوه فرانسه با دستگاه برقی مخصوص این کار نیاز به آموزش خاصی ندارد ، برای این منظور بهتر آن بود که طرز تهیه این قهوه با فرنچ پرس را که امکان تهیه اش به لحاظ مالی آن هم در شرایط دشوار اقتصادی فعلی ، بسیار بیشتر و محتمل تر است ، آموزش می دادید و البته ابتدا به درستی قهوه فرانسه یا فرنچ کافی را که خود از انواع نسبتا گسترده قهوه های دمی محسوب می شود ، معرفی می نمودید .... به هر روی جسارت من را به جهت این تذکر ببخشائید ، موید و پیروز باشید .
  • رامین ۰۳:۰۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۲
    0 0
    سوتی دادی دوست عزیز! قهوه فرانسه ریزتر از قهوه ترکه؟؟؟ اطمینان داری؟
  • FR ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
    0 0
    با سلام، اول اینکه فرانسه کشت قهوه ندارد ولی روش مخصوص درست کردن آن که به اکسپرسو معروف است با دستگاه های مخصوص و با فشار بالای آب و بخار آن انجام میشود و حداقل باید هشت بار فشار داشته باشد . و نیز قهوه را میشود بدون دستگاه هم درست کرد و در آب جوش ریخت و قهوه هم ریز نرم شده است ولی مزه آن با دستگاه خیلی فرق میکند . بهترینها برایتان