به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، رییس انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان روز جمعه ۸ آذر در این خصوص گفت: از مجموع دانشآموزان بهرهمند از این نوع خدمات ۱۷ هزارو ۵۰۰ نفر به شهر زنجان اختصاص دارد و این در حالی است که سال گذشته ۲۵ هزار دانشآموز در سطح استان از سرویس مدارس استفاده کردند که این رقم در شهر زنجان ۱۹ هزار دانش آموز بود.
وی با اشاره به اینکه موضوع سرویس مدارس در کارگروه ماده ۱۸ در همه مناطق استان تشکیل شده است، گفت: مسائل و مشکلات این بخش از قبیل تعیین نرخ سرویسهای ایاب و ذهاب دانش آموزی بر اساس پیشنهاد کارگروه ماده ۱۸ (ستاد سرویس دانش آموز) متشکل از نماینده آموزش و پرورش، پلیس راهور، انجمن اولیا، شهرداری، نماینده فرمانداری، سازمان حمل و نقل و نماینده مدیران مدارس انجام میشود.
این مسؤول ادامه داد: افزایش قیمت بنزین و مدیریت سوخت در کشور مشکلاتی را برای سرویسهای مدارس برای جابجایی دانش آموزان ایجاد کرد که این موضوع در استانداری مطرح و تصمیم گیری هایی اتخاذ شد.
وی اضافه کرد: بر این مبنا همه سرویسهای طرف قرار داد با این اداره کل میتوانند طبق برنامه اعلام شده به سامانه سپند (سامانه پایش ناوگان دانش آموزی) مراجعه و ثبت نام کنند.
ابراهیمی افزود: برخی از سرویسهای دانش آموزی نیز بصورت آزاد فعالیت میکنند که این گروه نیز برای رفع مشکل سوخت مورد نیاز میتوانند با مراجعه به شهرداری زنجان تحت پوشش یکی از شرکتها قرار گیرند و فرآیند مربوط به ثبت نام در سامانه ثبت را انجام دهند.
وی اظهار داشت: یکی از مشکلات مطرح شده دیگر نیز مربوط به سرویس مدارس روستا مرکزی است که مقرر شد که شهرداری و استانداری تمهیدات ویژهای را برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در این خصوص اتخاذ کنند چرا که این بخش نیازمند توجه جدی است.
رییس انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: مشکلات اقتصادی افزایش قیمت بنزین و مدیریت سوخت نارضایتی در بین رانندگان و شرکتها بوجود آورده است که ایجاد ساز و کارهای لازم میتواند مشکلات را کاهش دهد.
به گفته این مسؤول هر چند مهلت ثبت نام در سامانه سپند تا ۱۰ آذر امسال اعلام شده اما مسئولان استانی نیز در تلاش هستند با انجام رایزنیهایی این بازه زمانی افزایش یابد.
نظر شما