مطالعات نشان می‌دهد بین مصرف منیزیم و بیماری مرگبار عروق کرونر قلبی در زنان پس از سن یائسگی ارتباط وجود دارد.

منيزيم

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرنگار مهر، محققان دانشگاه براون آمریکا در مطالعه خود مصرف منیزیم را در بیش از ۱۵۳ هزار زن در سن پس از یائسگی بررسی کردند و در طول مدت ۱۰.۵ سال بعد، احتمال ابتلاء به بیماری قلبی عروق کرونر و مرگ ناگهانی قلبی را در آنها پیگیری کردند.

داده‌ها نشان داد مصرف بیشتر منیزیم با کاهش قابل توجه ریسک بیماری قلبی عروق کرونر و کاهش ریسک مرگ ناگهانی قلبی مرتبط بود.

آشنایی با موارد مصرف منیزیم

محققان در ادامه قصد دارند به بررسی این موضوع بپردازند که آیا زنان در معرض ریسک بالا می‌توانند با مصرف مکمل منیزیم ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را در خود کاهش دهند.

مواد خوراکی سرشار از منیزیم عبارتند از اسفناج، برگ چغندر، دانه‌های کدوتنبل، ماست کفیر، بادام، لوبیای سیاه، انجیر، شکلات تلخ، موز، ماهی سالمون، گشنیز، بادام هندی، و کنگر فرنگی.

کد خبر 475285
منبع: مهر

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha