به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سیدمرتضی میری گفت: امروز در بازار لوازم خانگی، موضوع اصلی ویروس کرونا است که رکود سنگینی بر این بازار حاکم کرده است.
وی بیان کرد: افرادی که نیاز واقعی به لوازمخانگی دارند به بازار مراجعه میکنند، اما سایرین به دلیل متمرکز شدن بر ویروس کرونا و تهیه اقلام بهداشتی و ضدعفونیکننده، هیچ رغبتی به تعویض لوازم خانگی منازل خود در این شرایط ندارند.
وی دو خواسته اصلی این اتحادیه از مسوولان بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی را جلوگیری از برگشت خوردن چکها و تسهیل در دریافت مالیات سال ۹۸ عنوان کرد و گفت: از مسوولان خواهشمندیم با توجه به کسادی بازار، در این دو مورد به یاری کسبه بپردازند.
رئیس اتحادیه صنف توزیعکنندگان لوازمخانگی، همچنین از ترخیص بیش از ۱۰۰ کانتینر لوازمخانگی که بین یک تا یک سال و نیم در گمرکات مختلف کشور باقی مانده بود خبر داد و گفت: این کالاها شامل یخچالهای معمولی و ساید بای ساید، لباسشویی و ظرفشویی است که عمده آنها از آلمان و ترکیه وارد شده بود.
وی در عین حال خاطر نشانکرد: در بازار لوازمخانگی، کالا به وفور وجود دارد؛ از جمله همه محصولات برند جیپلاس وارد بازار شده و برند سام نیز همه کالاهای خود به جز تلویزیون را راهی بازار کرده است.
میری اظهار امیدواری کرد که با برطرف شدن مسایل مربوط به ویروس کرونا، سایر محصولات برند سام نیز وارد بازار شود.
به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای منتشر شده وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید ۶۲۱هزار و ۹۰۰ دستگاه یخچال و فریزر از آغاز امسال تا پایان دیماه و رشد ۶.۳درصدی آن در مقایسه با مدت مشابه پارسال است.
برپایه این آمارها، تا پایان دیماه تولید لباسشویی با ثبت رشد ۳۰.۵درصدی در مقایسه با ۱۰ ماهه پارسال به ۵۷۲هزار و ۹۰۰ دستگاه رسید.
در این مدت ۷۰۹ هزار و ۸۰۰ دستگاه کولر آبی توسط کارخانجات مختلف کشور تولید شد که رشد ۲۳.۷درصدی نشان میدهد.
تولید تلویزیون در این مدت با افت مواجه شد و کارخانجات ۶۲۱ هزار و ۹۰۰ دستگاه تلویزیون تولید کردند که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته حاکی از کاهش ۵.۳ درصدی است.
بر اساس آمارهای رسمی تا ۱۸ اسفند ۶۵۶۶ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و ۱۹۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کردهاند.
نظر شما