به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از مدگجت نوشت: صدها شرکت در سراسر جهان در حال تولید ماسک هستند تا آن را هرچه سریعتر وارد بازار کنند تا افراد بتوانند از آن برای محافظت از خود در برابر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ استفاده کنند.
نکتهای که در این میان وجود دارد این است که افراد هنگام صحبت کردن با یکدیگر اگر کلمهای را متوجه نشوند نمیتوانند به دهان فرد مقابل نگاه کنند و باید فرد مقابل بلندتر صحبت کند، اما این موضوع برای افراد ناشنوا که باید به حرکت دهان دیگر افراد نیز توجه کنند چگونه امکانپذیر است؟
افراد ناشنوا یا کمشنوا از نشانههای بصری برای درک و فهم سخن افراد استفاده میکنند برای همین موضوع اشلی لارنس، دانشجوی آمریکایی که به بررسی و مطالعه آموزش به افراد ناشنوا و کمشنوا میپردازد، یک ماسک ساخت که قسمت دهان آن همانند دیگر ماسکهای موجود در بازار نیست و افراد میتوانند دهان طرف مقابل را به راحتی مشاهده کنند.
این ماسک به پزشکان اجازه میدهد با بیمارانی که از آنها مراقبت میکنند ارتباط مستقیم برقرار کنند و دیگر زمان حرف زدن نیازی به بلند گفتن جملات نیست و افراد نیز هنگام شنیدن دچار خطا نمیشوند و با دیدن لبخند پزشکان نیز اضطراب آنها کمی کاهش مییابد.
اگرچه این ماسک برای کمک به افراد مبتلا به مشکلات شنوایی طراحی شده است، اما میتواند به حفظ ارتباط نزدیکتر بین بیماران و پزشکان در این زمان دشوار نیز کمک کند.
اشلی لارنس که این ماسک را ساخته است، اظهار کرد: طی روزهای آینده ویدیوئی در یوتیوب منتشر میکند و در آن نحوه ساخت این ماسک را توضیح میدهد.
نظر شما