خبرگزاری نووستی در گزارشی از مسکو اعلام کرد: دانشمندان استرالیایی بعد از تحقیقات همه جانبه و گسترده به این نتیجه رسیدهاند که بیشترین میزان مواد مفیدی که خطر ابتلا به غدد سرطانی را کاهش داده و ارگانیزم را از بیماری های عروقی و قلبی در امان نگاه میدارد، در سیب موجود است.
به گفته کارشناسان سیب به لطف وجود آنتی اکسیدانتهای قوی در خود واکنش مطلوبی بر ارگانیزم انسان میگذارد.
در هر سیب دو برابر بیش از چای، سه برابر بیش از پرتقال و بیش از هشت برابر نسبت به موز آنتی اکسیدانت وجود دارد.
پیش از این دانشمندان آمریکایی ثابت کرده بودند که مصرف دائم سیب و آب سیب از تخریب سلول های مغزی که موجب فراموشی خاطر می شوند، جلوگیری میکند