یک نماینده مجلس گفت: انتظار این است افزایش حقوق متناسب با تورم باشد؛ منتها تورم آنقدر افسار گسیخته است که این درصدها نمی‌تواند به پایش برسد.

غلامرضا حیدری

به گزارش همشهری انلاین به نقل از ایلنا، غلامرضا حیدری درباره افرایش حقوق کارگران و ناراضی بودن آنان از این افرایش، گفت: بحث افزایش حقوق‌ها در جامعه حقوق بگیر؛ چه کارمندان و چه کارگران هر سال مطرح است و  چانه‌زنی اصلی هم بر سر درصد این افزایش است.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: انتظار این است افزایش حقوق  متناسب با تورم باشد؛ منتها تورم آنقدر افسار گسیخته است که این درصدها نمی‌تواند به پایش برسد تا جبرانی برایش صورت گیرد، در نتیجه نهایت چانه‌زنی می‌شود ۲ درصد پایین‌تر یا بالاتر که مشکل‌گشای اصلی نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اقتصاد ما دچار عدم تعادل شده است و بین درآمدها و هزینه‌های‌مان فاصله بسیاری افتاده است.

وی تاکید کرد: گاهی اوقات برخی از محل‌های هزینه‌کردهایمان جاهایی است که ارزش افزوده برای جامعه ایجاد نمی‌کند و فقط هزینه‌تراشی می‌کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به شیوع کرونا در کشور گفت: رئیس سازمان برنامه بودجه سه‌شنبه هفته گذشته در جلسه علنی مجلس گفت انتظار داشتیم صادرات نفت فلان رقم باشد که در حال حاضر باتوجه به اینکه  قیمت و صادرات به شدت کاهش پیدا کرده به پیش‌بینی خود نرسیده‌ایم.

وی افزود: یکی دیگر از منابع درآمدی مالیات است اما هنگامی که کسب و کار در این شرایط رونق ندارد نمی‌توانیم امید به وصول مالیات داشته باشیم؛ بنابراین دولت با کاهش شدید منابع درآمدی مواجه است.

حیدری با بیان این‌که مشخص نیست بیماری کرونا تا چه زمانی وجود داشته باشد، و ما باید راه‌حلی برای خروج اقتصاد از وضعیتی که در آن گرفتار شده است پیدا کنیم، گفت: راه‌حل‌های متفاوتی ارائه می‌شود اما بدترین و خطرناک‌ترین کار بحث استقراض از بانک مرکزی است.

وی تاکید کرد: با استقراض از بانک مرکزی فشار تورم بسیار فزاینده خواهد شد و بیش از پیش طبقات ضعیف و حقوق بگیر و اقشاری که روزمزد درآمدی دارند با مشکل روبرو می‌شوند.

حیدری ادامه داد: معتقدم تنها راهی که می‌توان انجام این است که یکسری از نهادها که منابع مالی خوبی دارند به کمک دولت بیایند؛ چراکه دارایی‌های این نهادها متعلق به ملت و مملکت است.

وی ادامه داد: بنیاد مستضعفان متعلق به مردم بوده و با این توجیه دست به برخی کارها زد، بنابراین جا دارد بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام و آستان‌های مختلف که منابع درآمدی دارند صادقانه و داوطلبانه بدون این‌که سر مردم منت بگذارند و فکر کنند صدقه می‌دهند دارایی‌هایشان را در اختیار مردم قرار دهند.

به گفته این نماینده مجلس اجرایی شدن استفاده از دارایی‌های برخی از نهادها تدبیر و فرمان رهبری را به طور جدی می‌طلبد.

وی ادامه داد: کارگروه‌های اقتصادی که به مقام معظم رهبری مشاوره می‌دهند، این را جدی بگیرند که شرایط  امروز بحث نظام و حاکمیت است که باید فکری برای آن کرد.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بحث دیگری که این روزها مطرح است تحریم‌ها است که به حالت مزمن درآمده و به تعبیر دیگر عمومیت پیدا کرده است.

وی ادامه داد: یک زمانی می‌گفتند تحریم‌ها تاثیر ندارد و نمی‌تواند کاری کند، این کار خلاف‌گویی بود و به اعتماد عمومی خدشه وارد کرد و باعث شد این سرمایه اجتماعی تحلیل برود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: واقعیت را مردم متوجه می‌شوند صد سال پیش نیست، دنیای ارتباطات و شبکه‌های اجتماعی است، اخبار در اختیار مردم قرار می‌گیرد بنابراین نباید خلاف‌گویی کنیم، من فکر می‌کنم حاکمیت باید نقطه پایانی برای این قضیه بگذارد.

کد خبر 501542

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha