محمدرضا منصوریان: یک سال از آخرین حضور ناموفق و تلخکامی‌های ایران در میدان جهانی بوداپست مجارستان گذشت تا نسلی تأثیرگذار و مصمم از همین قشر بار دیگر روح واقعی خود را به‌دست آورده و دست به افتخارآفرینی بزند.

کشتی ایران در میدان جهانی کوانگ‌جو نمره قبولی گرفت و نشان داد که سیر صعودی آغاز شده است، منتهی برای رسیدن به درجات بالاتر و توفیق کامل باید همبستگی بهتر و بیشتری داشت.

باید برنامه‌ریزی‌ها را بهتر کرد. باید توانایی‌ها را بالاتر برد و باید برنامه‌های مدون و اصولی‌تری را مدنظر قرار داد.

در چین هیچ قهرمانی بی‌انگیزه نبود، هیچ کشتی‌گیری نزول فنی نداشت و هیچکس از روحیه و بدنسازی و تاکتیک کم نیاورد و همه دست از غرور و ادعا برداشته و تنها به موفقیت و اعتلای کشور عزیزشان ایران فکر می‌کردند.

امروز باید غرور را کنار گذاشت و از سیستم و ساختار جدید کشتی حمایت کرد. مجموعه‌ای که نگاهشان ملی است و در گذشته نیز امتحان خود را به‌خوبی پس داده‌اند.

میدان کوانگ‌جو گام اول بود، و این مجموعه که هرکدام به‌درستی در جایگاه خود قرار گرفته‌اند اگر به باور و اعتماد بیشتری برسند، مطمئناً می‌توان به انتظار روزها و سال‌های درخشان‌تری در کشتی نشست.

تیم ایران درحالی در مسابقه‌های جهانی چین با یک مدال طلا، یک نقره و 2 برنز بعد از تیم روسیه به‌عنوان نایب قهرمانی دست یافت که استحقاق قهرمانی هم داشت اگر ....

نقره بذری و برنز یزدانی

تیم کشتی آزاد ایران که در اولین روز مسابقه‌های جهانی چین با مدال طلای مراد محمدی در وزن 60کیلوگرم نمایش خوبی داشت در دومین روز هم صاحب یک مدال نقره و یک برنز شد.

علی‌اصغر بذری در وزن 74 کیلوگرم مدال نقره گرفت و رضا یزدانی در وزن 84 کیلوگرم به مدال برنز رسید.

کشتی‌گیر مازندرانی تیم ایران علی‌اصغر بذری بعد از یک دور استراحت در دور دوم به‌خوبی و با تسلط شاپیف از قزاقستان را شکست داد و متعاقب آن با پیروزی مقابل اشتفان گئورگیتا از رومانی به مرحله نیمه‌نهایی رسید که در این مرحله هم با غلبه بر باتریس لاو از آمریکا به فینال رسید.

بذری در فینال کشتی خوبی با حریف اوکراینی خود نگرفت و با قبول شکست مقابل این کشتی‌گیر به مدال نقره قناعت کرد.

در وزن 84 کیلوگرم رضا یزدانی در اولین سال حضور در مسابقه‌های جهانی یک مدال برنز با ارزش به دست آورد.

او بعد از آن‌که کشتی‌گیری از آفریقای جنوبی را مغلوب کرد در دور دوم به ساجیدساچیداوف روسی باخت که با رسیدن ساچیداوف به فینال او شانس کسب مدال برنز را پیدا کرد.

یزدانی در این مسیر به‌خوبی کشتی‌گیران کانادا و اوکراین را شکست داد و مدال برنز جهان را از آن خود کرد.

نماینده سوم ما در روز دوم مسعود مصطفی جوکار در وزن 66 کیلوگرم بود که فقط دوبار به روی تشک آمد.

او کشتی‌گیری گمنام از جزایر پالائو را مغلوب کرد و بعد از آن هم به اسپریدوئوف قزاقستانی باخت.

به‌دلیل شکست  کشتی‌گیر قزاق، جوکار هم از جدول مسابقات کنار رفت.

در پیکارهای روز دوم شکست بوایسیار سایتیف نابغه کشتی‌ روسیه مقابل نانیف بلغاری در وزن 74 کیلوگرم مهم‌ترین حادثه بود.

برنز معصومی در سنگین‌وزن

در آخرین روز مسابقه‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان دو سنگین‌وزن کشتی ایران علیرضا حیدری و فردین معصومی تیم کشتی آمریکا را ناکام کردند.

حیدری در مبارزات وزن 96 کیلوگرم کورمایر آمریکایی را برد و خود در دور بعد به گوتشلیدزه گرجستانی باخت تا سند حذف کورمایر صادر شود.

فردین معصومی هم در وزن 120 کیلوگرم در دور سوم برابر تولی تامپسون آمریکایی دستش بالا رفت و سپس برابر کورماگمدکور ماگمداوف روسی بازنده شد تا با حذف دومین آمریکایی عنوان نایب قهرمانی ایران در رقابت‌های جهانی مسجل شود.

معصومی در دوره‌های اول و دوم کشتی‌گیران رومانی و قزاقستان‌‌را برده بود. او برای کسب مدال برنز جهان با حریف مغولی دیدار کرد که در دو تایم پی‌درپی او را شکست داد و صاحب اولین مدال جهانی خود شد.

حیدری نیز در دیدار رده‌بندی در جدال با روسلان شیخ‌اوف از بیلوروس درحالی‌که کشتی را برده بود در 10 ثانیه پایانی وقت سوم دچار اشتباه شد و مسابقه را واگذار کرد.

قهرمان سابق جهان پیش از این کشتی، کورپیاکوف از قرقیزستان را مغلوب کرده بود.

رده‌بندی تیمی کشتی آزاد

1- روسیه با 51 امتیاز
2- ایران با 44 امتیاز
3- آمریکا با 35 امتیاز
4- اوکراین با 33 امتیاز
5- ازبکستان با 32 امتیاز
6- گرجستان با 32 امتیاز
7- بلاروس با 23 امتیاز
8- بلغارستان با 22 امتیاز
9- کوبا با 18 امتیاز
10-‌ آذربایجان با 16 امتیاز

نایب قهرمانی نتیجه یکپارچگی و همبستگی بود

مدیر فنی تیم‌های ملی کشتی آزاد گفت: عنوان نایب قهرمانی نتیجه یکپارچگی و همبستگی تیم ملی بود.

منصور برزگر پس از کسب عنوان نایب قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد اظهار کرد: این عنوان که با اتحاد تیمی به دست آمد را به مردم تبریک می‌گویم. کشتی‌گیران از جان مایه گذاشتند؛ از همه‌ آنها تشکر می‌کنم. تیم ما در این رقابت‌ها خوب حرکت کرد و ملی‌پوشان آماده بودند.

برزگر به حضور یزدانی‌خرم در فدراسیون کشتی اشاره کرد و گفت: دقیقا در زمانی که ترافیک کاری فدراسیون بسیار زیاد بود، یزدانی‌خرم به داد فدراسیون رسید و هیچ دخالتی در کارهای فنی نداشت تا تمام مسایل فنی به کمیته فنی سپرده شود. من مثل یک برادر بزرگ‌تر و پدر بالای سر تیم بودم که این عنوان به دست آمد.

مدیر تیم‌های ملی در پایان گفت: من دعای مردم را در این رقابت‌ها دیدم و بعید نبود که گوگچلیدزه ببازد و حیدری از دور رقابت‌ها خارج شود. امیدوارم با زحمت و یکپارچگی در آینده افتخارات دیگری را برای کشتی ایران کسب کنیم.

کد خبر 5019

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز