به گزارش همشهریآنلاین، مفید غلامیراد جمعه ۲۹ فروردین در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این اعتبار برای خرید تجهیزات حفاظتی کادر درمانی و بیماران ، تامین تجهیزات مورد نیاز مراکز بیمارستانی محل بستری بیماران کرونایی و تکمیل و تجهیز مراکز درمانی و بیمارستانی نیمه تمام اختصاص داده شد.
وی توضیح داد : دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل با بودجه تخصیص یافته تجهیزات حفاظتی مورد نیاز برای کادر درمانی و بیماران و لوزام مورد نیاز برای بیمارستانهای کرونایی را خریداری و تامین کردهاند و برای تکمیل و تجهیز مراکز درمانی دارای پیشرفت فیزیکی بالا هم که بتوان در سال ۹۹ تکمیل و بهرهبرداری کرد، در حال کارشناسی هستند.
غلامیراد اظهار داشت: بخشی از اعتباراتی که دولت برای مقابله با کرونا به استان ها اختصاص می دهد باید صرف تکمیل پروژههای نیمه تمام بهداشتی و درمانی شود و به همین دلیل هم ابتدا باید این مراکز از سوی دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل معرفی شوند.
وی افزود: یکی از ویژگیهای این طرح ها باید تکمیل پذیری آنها در سال جاری باشد که پس از معرفی دانشگاه علوم پزشکی ، بررسی های میدانی برای ارزیابی میزان پیشرفت فیزیکی آنها و چگونگی تکمیل و تجهیزشان در موعد مقرر آغاز می شود.
ویروس کرونا سی ام بهمن ماه سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار از سوی دانشگاه علوم پزشکی بابل در مازندران شیوع یافت و براساس آخرین آمار هم اکنون حدود ۵۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های استان تحت درمان قرار دارند و تاکنون بیش از سه هزار بیمار نیز پس از بهبودی از بیمارستان مرخص شدند.
طبق غربالگری که از سوی دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل انجام شد، حدود ۷۴ هزار بیمار دارای علایم ویروس کرونا در استان شناسایی شدند که این افراد و خانواده هاشان به مدت دو هفته تحت قرنطینه خانگی قرار گرفتند.
براساس آخرین گزارش، تاکنون بیشتر بیماران کرونایی دارای علایم به همراه اعضای خانوادهشان از قرنطینه خانگی نیز پس از بهبود خارج شدند.
نظر شما