به گزارش همشهری آنلاین، اسپوتنیک به نقل از سخنان متخصص تغذیه النا سولوماتینا نوشت: شما نباید تخم مرغها را در مایکروفر بجوشانید، در مایکروفر آب را نیز به حد جوش نرسانید زیرا می توانید دچار سوختگی شوید.
به گفته وی، آب در مایکروفر به طور مساوی گرم می شود و فوراً در حال جوشیدن است و می تواند "مانند یک انفجار" عمل کند. پاشیده شدن آب در حین گرم شدن در مایکروفر می تواند باعث سوختگی شود پوسته تخم مرغ موجود در مایکروفر ممکن است در برابر فشار داخل مقاومت نکند و منفجر شود. همچنین، برای مویز شدن انگور و سیب نباید آنها را در مایکرویو گذاشت زیرا می توانند در مایکروفر منفجر شوند.
سولومینا خاطرنشان کرد: بسیاری از محصولات هنگام گرم شدن، خواص مفید خود را از دست می دهند و حتی می توانند به سم تبدیل شوند. ویتامین C هنگام گرم شدن در برخی مواد غذایی از بین می رود. بنابراین به هر دلیلی از گرم کردن انواع توت ها و میوه ها در مایکروفر پزهیز کنید. هر چیزی را که حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده باشد، گرم نکنید. روغن های خام اکسیده شده در آنها می تواند به یک ماده سرطان زا تبدیل می شوند. بنابراین، سعی نکنید که دانه ها را در مایکروفر سرخ کنید، زیرا خاصیت آنها از بین می رود"
گیاهان و سبزی ها را در مایکروفر قرار ندهید، زیرا گیاهان حاوی نیترات هستند که وقتی گرم می شوند به یک ماده سرطانزا تبدیل می شوند.
نظر شما