شنبه ۸ مهر ۱۳۸۵ - ۱۰:۰۷
۰ نفر

صدف کوه‌کن: مصرف هندوانه به دلیل سرشار بودن از انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی نیاز بدن را به این مواد تامین و مایعات هدر رفته را جبران می‌کند.

محققان عقیده دارند که  هندوانه حاوی اسیدآمینه‌ای به نام سیترولین و موادی به نام کاروتن و لیکوپن و نوعی قند به نام مانیتول است.

تحقیقات جدید نشان داد که هندوانه در سلامت معده و کلیه نقش مهمی دارد.

این میوه عطش را کم کرده و پوست را مرطوب نگه می دارد، از نظر کالری میوه مناسبی در رژیم های غذایی کاهش وزن به شمار می آید و مکمل خوبی برای معده است.

این گیاه عناصر زیادی دارد و باعث می شود انسان با استفاده از آن و طی روز به ویژه در تابستان از آب و ویتامین های مختلف بهره مند شود.

92 درصد هندوانه آب است و باقی آن مواد زلال و روغنی است.

میزان قند هندوانه 8 درصد و سرشار از ویتامین های A و C است، حتی هندوانه برای معالجه بیماری های کلیه، نقرس و بواسیر نیز موثر است.

تخم هندوانه نیز حاوی 30درصد روغن است که از نظر خواص شیمیایی مانند روغن بادام است.

هندوانه از دیدگاه طب قدیم سرد و تر است.

مغز تخم هندوانه انگل‌های روده و معده را از بین می‌برد و در نسخ قدیمی به خواص پوست سفید داخل آن اشاره شده است که برای زخم گلو و دهان بسیار کارآمد است.

در روزگار قدیم از آن به عنوان تب بر نیز استفاده می‌کرده اند.

کد خبر 5034

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز