به گزارش همشهری آنلاین، هاوسلی با داشتن بیش از ۱۱۶ هزار دنبالکننده در توییتر و انتشار خبر مرگ کیم جونگ-اون بیش از پیش بر گمانهزنیها درباره سرنوشت رهبر کره شمالی و آینده این کشور دامن زده است. در حالی که منابع خبری در چین، کره جنوبی و حتی آمریکا از تایید یا رد کردن خبر مرگ کیم پرهیز کردهاند، به نظر میرسد هنگکنگیها بر موضع پیشین خود ایستاده و البته پافشاری میکنند.
برخی کارشناسان معتقدند تا وقتی رهبر آینده کره شمالی آماده پذیرفتن مسئولیت تازه نباشد، خبر درکذشت کیم جونگ-اون به شکل رسمی در رسانههای این کشور منتشر نمیشود. یعنی درست همان اتفاقی که در مرگ دو رهبر پیشین (پدر و پدربزرگ کیم) رخ داد. با این حال، انتشار تصویر جعلی کیم در بستر مرگ افکار عمومی را درباره درست بودن خبر دچار تردید کرده است.
خواهر جوانتر رهبر ۳۶ ساله کره شمالی جدیترین گزینه جانشینی اوست. کیم یو-جونگ که در دیدارهای کیم جونگ-اون با دانلد ترامپ برادرش را همراهی میکرد، پس از چند ماه غیبت در ماههای اخیر دوباره دیده شد. این زن پرقدرت ۳۱ ساله شاید در روزهای آینده از پرده بیرون بیاید و جای برادر خود را در راس قدرت حزب حاکم کره شمالی بگیرد.
از سوی دیگر، برخی منابع خبری مدعی شدهاند همزمان با وخیمتر شدن حال رهبر کره شمالی، پزشک مسئول گروه جراحی او از چند روز پیش ناپدید شده و خبری از این جراح در دست نیست. شاید به همین دلیل باشد که رسانههای چینی خبر اعزام گروه پزشکی به کره شمالی را برای انجام مراقبتهای بیشتر از کیم برجسته کردهاند.
از آنجا که دسترسی داشتن به درون مرزهای کره شمالی تقریبا غیرممکن است، طبعا کسی نمیتواند از راست یا دروغ بودن ماجرای مرگ رهبر این کشور مطمئن باشد. هر چند دنیس رادمن، بسکتبالیست بازنشسته آمریکایی و رفیق شفیق کیم میتواند از دوستانش در پیونگیانگ اصل ماجرا را بپرسد.
نظر شما