شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۰:۰۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: شکوفایی اقتصادی در سنگاپور و به دنبال آن افرایش تعداد عروسی‌ها، باعث افزایش مصرف باله کوسه – یکی از ضروریات جشن عروسی در این کشور - شده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه سنگاپوری‌ها در سال  2007 بیش از 470 تن باله کوسه خوردند که نسبت به 182 تن در سال قبل افزایشی بیش از دو برابر را نشان می‌دهد.

رشد اقتصادی فزاینده سنگاپور در سال 2007 و افزایش شمار افرادی که ازدواح می‌کنند، با وجود افزایش 30 درصدی قیمت سوپ باله کوسه و تقاضای گروه‌های طرفدار حفظ محیط زیست، تقاضا برای این غذا را افزوده است.

سوپ باله کوسه یکی از غذاهای محبوب در ضیافت‌های عروسی چینی است و نمادی از مرتبه اجتماعی به حساب می‌آید.

به گفته خانم روث سوه مدیر ارتباطات هتل ماندرین اوریانتال در سنگاپور اغلب زوج‌ها این غذا را یکی از ضروریات جشن عروسی می‌شمارند و نبود آن را مایه آبروریزی می‌دانند.
اما او می‌گوید که این هتل تنها از باله کوسه‌های پرورشی استفاده می‌کند.

در مقابل مایکل آو ،یک فعال در زمینه حفظ حیوانات دریایی، می‌گوید بیش از 30 کوسه باید کشته شوند تا باله لازم برای یک مهمانی عروسی با 300 مهمان فراهم شود

کد خبر 51455

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار محیط زیست

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز