به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، استاندار هرمزگان در نشست شورای گفتمان دولت و بخش خصوصی افزود: استان هرمزگان به لحاظ تنوع تولید انواع خرما از شرایط خوبی در کشور برخوردار است و در همین راستا باید برندسازی و معرفی انواع ارقام این محصول در دستور کار قرار گیرد و ایجاد صنایع تبدیلی توسعه یابد.
فریدون همتی بیان کرد: توسعه تولید، فرآوری، بازاریابی فروش و بستهبندی این محصول موجب اشتغالزایی در روستاهای هرمزگان و افزایش سطح رفاه مردم این مناطق میشود.
وی یادآور شد: باید ارائه آموزشهای لازم، پرداخت وامهای ارزانقیمت و ساماندهی مناسب درزمینهٔ خرمای هرمزگان باید موردتوجه برنامه ریزان قرار گیرد.
نماینده عالی دولت در استان، همچنین بر لزوم انجام تحقیقات و پژوهشهای دانشگاهی درزمینهٔ محصول خرما تأکید کرد.
هرمزگان با برداشت سالانه ۱۵۰ هزار تن خرما از ۳۷ هزار هکتار نخلستان رتبه چهارم تولید و سوم سطح زیر کشت خرما در کشور را دارد.
در این استان ۵۵ نوع خرما تولید میشود که ۲۰ نوع آن تجاری داخلی و خارجی است و سه نوع پیارم، خاصویی و مضافتی به کشورهای استرالیا، کانادا، روسیه و کشورهای آسیای میانه صادر میشود.
برداشت خرما در هرمزگان با خرمای آل مهتری از اول خردادماه آغاز میشود و با برداشت پیارم پایان مییابد.
نظر شما