به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز البته این البته این مقامات میگویند برای تعیین اینکه این بهبودی به علت دریافت این دارو بوده یا ناشی از عوامل دیگر مانند پاسخ ایمنی بیماران یا درمانهای دیگر باید پژوهشهای بیشتری انجام گیرد.
داروی داخلوریدی رمدسیویر که به عنوان یک داروی خط مقدم در مبارزه بر ضد بیماری کووید-۱۹ به کار رفته است، در کارآزماییهای بالینی در آمریکا نیز به کوتاه شدن زمان بهبودی بیماران کمک کرده است.
قبلا شرکت آمریکایی گیلیاد، سازنده این دارو گفت بود که آنالیز مقدماتیاش نشاندهنده تاثیر رمدسیویر در کاهش خطر مرگ در افراد دچار بیماری شدید کرونا است، اما در عین حال هشدار داد برای ثابت شدن این تاثیر دارو لازم است کارآزماییهای بالینی دقیقی انجام شود.
چندین کشور از جمله کره جنوبی این دارو را به فهرست درمانها برای بیماری کووید-۱۹ ناشی از ویروس جدید کرونا افزودهاند.
مراکز کنترل و پیشگیری بیماریهای کره جنوبی نتایج استفاده از این دارو را در نخستین گروه شامل ۲۷ بیمار در بیمارستانهای متفاوت گزارش کردهاند.
۹ نفر از این بیماران پس از دریافت دارو بهبود یافتند، حال ۱۵ بیمار تغییر نکرد و وضعیت سه بیمار بدتر شد.
این نتایج هنوز با گروه کنترل یا شاهد مقایسه نشده است و هنوز باید آنالیز بیشتری انجام شود تا سودمندی رمدسیویر در این بیماران ثابت شود.
کره جنوبی ماه پیش برای آماده شدن برای موج دوم احتمالی کرونا در این کشور، از شرکت گیلیاد خواست تا داروی لازم برای درمان بیش از ۵۰۰۰ بیمار کووید-۱۹ را برایش فراهم کند.
کره جنوبی با وجود فروکش کردن موج اول شیوع کرونا، هنوز با موارد کوچک اما مداوم شیوع ویروس جدید کرونا درگیر است.
نظر شما