این مجله که به بررسی مسایل تغذیه ای میپردازد در این شماره حاوی مطالب متنوعی در زمینه تغذیه و بهداشت است از جمله: برسی کم اشتهایی در کودکان، رژیم غذایی در بیماران سرطانی، لزوم صرف صبحانه در کودکان، تقلب در مواد غذایی، کمبود روی، بررسی روشهای متداول برای لاغر شدن، ارتباط تغذیه و سندرم پیش از قاعدگی، نکات قابل توجه در رابطه با بستنی و هم زیستی مسالمت آمیز انسان و میکروب ها.
این فصلنامه همچنین حاوی خبرهای تازه در رابطه با مسائل جدید تغذیه و صنایع غذایی است.
بخش پایانی مجله غذا در هر شماره حاوی دستورات آشپزی گوناگونی است که در این شماره طرز تهیه مرصع پلو، حلوا، زولوبیا، موس شکلات، کباب دنده ،مرغ شکم پر و ... درج شده است.