جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۰۵
۰ نفر

با وجود اینکه خیار در فهرست میوه‌های پرخاصیت با ارزش غذایی بالا طبقه‌بندی نمی‌شود اما نمی‌توان وجود مقادیری از ویتامین و مواد معدنی را در آن نادیده گرفت.

خیار حاوی مقدار کمی فیبر، املاح و ویتامین به ویژه ویتامینC است. یک فنجان متوسط خیار برش خورده، حدود ۶ درصد از نیاز روزانه به ویتامین C را تامین می‌کند.

اما مهم‌ترین خاصیت خیار که در روز‌های گرم تابستان مورد توجه قرار می‌گیرد، خاصیت خنکی آن است. خوردن  خیار احساس طراوت و شادابی در فرد ایجاد کرده و به میزان قابل توجهی تشنگی و گرمازدگی را رفع می کند.

گفتنی است که ۹۵ درصد خیار از آب تشکیل شده است و خوردن یک فنجان خیار ورقه شده  با نوشیدن یک لیوان آب برابری می‌کند.

این در حالی است که پوست سبز خیار نیز مقادیر قابل توجهی فیبر، پتاسیم و منیزیم دارد و خوردن خیار همراه با پوست، البته در صورتی که به خوبی شسته شده باشد، توصیه می‌شود.

از سوی دیگر برخی پزشکان بر این باورند که خیار به کاهش فشار خون کمک می‌کند و از این رو مصرف آن برای افرادی که دچار پرفشاری خون هستند توصیه می‌شود. همچنین خیار به درمان حساسیت‌های پوستی و آفتاب‌‌سوختگی کمک می کند.

کد خبر 55546

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز