دوشنبه ۳ تیر ۱۳۸۷ - ۱۷:۳۷
۰ نفر

شاید خوردن لیمو ترش به تنهایی احساس ضعف بدهد اما ترکیب آن با دیگر مواد غذایی یا نوشیدنی‌ها یا حتی آب معمولی، شما را از خواص متعدد آن بهره‌مند می‌کند.

لیمو ترش مانند سایر میوه‌های ترش منبعی بسیار غنی از ویتامین C است. این ویتامین نه تنها قوای ایمنی بدن را افزایش می‌دهد بلکه در درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرماخوردگی، تب و عفونت موثر است.

وجود آنتی‌اکسیدانت‌ها در لیمو آن را به یک ضد سرطان قوی تبدیل کرده و همچنین می‌توان از لیمو ترش به عنوان یک آنتی‌ بیوتیک نام برد.

از سوی دیگر تحقیقات نشان داده است که لیمو‌ترش استخوان‌ها و مفاصل را تقویت کرده و از دچار شدن به آرتروز جلوگیری می‌کند.

در روز‌های گرم اضافه کردن مقداری لیمو به آب آشامیدنی، گرمازدگی را برطرف می کند. همچنین استفاده از آبلیمو به همراه گوشت سفید و قرمز به هضم آن‌ها کمک می کند.

کد خبر 55908

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز