مدیرعامل شرکت نوسازی عباس‌آباد در نشست هماهنگی آغاز به کار مجدد بازار پروانه، شائبه معلق ماندن فعالیت بازار پروانه در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد را رد کرد.

پارکینگ پروانه

به گزارش همشهری آنلاین، پارکینگ پروانه با قدمتی نزدیک به ۲۰ سال در جمعه هر هفته با حدود یک هزار و ۱۰۰ غرفه پذیرای بیش از دو هزار دستفروش و بساط گستر بود. این جمعه بازار از محبوب‌ترین بازارهای تهران بوده و هر هفته حدود ۲۱ هزار بازدید کننده از آن استقبال می‌کردند.

ابهام در وضعیت فعالیت دستفروشان پارکینگ پروانه، اوایل آبان ماه طی تذکری از سوی الهام فخاری رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران در دویست و چهل و پنجمین جلسه شورای شهر مطرح شد. فخاری در این تذکر گفته بود: تأخیر در راه‌اندازی جمعه بازار پروانه علاوه بر صدمات و خسارت‌هایی که به غرفه‌داران و فروشندگان این بازار وارد خواهد آورد، شهروندان مشتاق و علاقه‌مند را از فرصت بهره‌مندی از یک نمایشگاه خودجوش هنری محروم می‌سازد.

به گفته رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران، مدت‌هاست که وعده راه‌اندازی این جمعه بازار با همکاری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و بر اساس تفاهم‌نامه با شرکت اراضی عباس‌آباد در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد مطرح شده است. بنا به وعده شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل بازار تخصصی صنایع دستی با ۱۵۰۰ غرفه و فضایی بالغ بر ۴۶۰۰ متر مربع در جمعه بازار باغ ایرانی در اختیار هنرمندان و تولیدکنندگان قرار خواهد گرفت و در اوایل آبان ماه فعالیت خود را آغاز می‌کند. این وعده نیز تاکنون عملی نشده است.

به گزارش همشهری آنلاین، سید محمدحسین حجازی، مدیرعامل شرکت نوسازی عباس‌آباد در نشست هماهنگی آغاز به کار مجدد بازار پروانه، با رد شائبه پیش آمده درباره معلق ماندن فعالیت بازار پروانه در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد گفت: در حال حاضر سیاست‌های کلی برای برپایی بازار پروانه وجود دارد و سوءتفاهم پیش آمده منطبق با واقعیات نبوده و صحت ندارد.

حجازی با اشاره به اینکه برند پروانه باید مانند گذشته بر روی این بازار باقی بماند، افزود: بازار پروانه قرار است با همان ماهیت اما در مکانی تازه (باغ هنر) به فعالیت خود ادامه دهد چون پروانه نامی شناخته شده در میان مردم است و باید ماندگار بماند.

وی ضمن معرفی اراضی عباس‌آباد به عنوان یک منطقه فرهنگی و گردشگری که از سال گذشته عضو سازمان جهانی گردشگری شده است، تاکید کرد: منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد بستری ایجاد کرده تا هم‌افزایی هر دو برند (عباس‌آباد و بازار پروانه) موجبات رشد اقتصاد فرهنگ در پایتخت را فراهم کند.

حجازی با اشاره به حمایت از فعالان صنایع دستی، گفت: نگاه مدیریتی جاری در اراضی عباس‌آباد، یک نگاه ملی و حاکمیتی است و تلاش ما بر این است تا حمایت لازم به منظور رشد بازار پروانه صورت گیرد.

وی در پایان، حمایت از صنایع دستی و صنایع خلاق فرهنگی را مهم‌ترین دستاورد راه‌اندازی بازار پروانه دانست.

کد خبر 562465
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha