جو به خصوص سرشار از فیبر محلولی به نام «بتا گلوکان» است که خواص پایینآورنده کلسترول آن شناخته شده است. جو همچنین مبعی عالی برای ویتامینها و مواد معدنی است.
جو معمولا به دو صورت جوی پوستکنده و جوی پرک عرضه میشود. جوی پوستکنده چندان فرآوری نشده و فقط پوسته سخت بیرونی دانههای جو کنده شده است. جوی پرک در واقع دیگر یک غله کامل نیست، چرا که هم پوسته سخت بیرونی و پوشش بیرونی مغز دانه جو (سبوس) هم در حین فرآوری برداشته میشود.
بتا گلوکانها به طور عمده در بخش گیاهک یا مغز دانه جو قرار دارند و بنابراین جوی پرک هم گزینه سالمی است.
جوی پوستکننده به رنگ قهوهای طلایی کمرنگی است معمولا قوام سفتتری و رایجه آجیلیتری نسبت به جوی پرک دارد که به رنگ کرم است. شما میتوانید از هر دو نوع جو در سوپها یا سالادها یا به عنوان جایگزینی برای برنج استفاده کنید.
نظر شما