به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، کتاب «ققنوس برمیخیزد: وقایعی در زمان قرنطینه» نوشته Amit Dasgupta در ۱۵۰ صفحه توسط انتشارات Wisdom Tree منتشر شد.
باورکردنی نیست که یک مقدار ناچیز از ویروس مرموز بتواند تمام دنیا را سریع تغییر دهد و آنقدر این تغییرات سریع اتفاق افتاده است که همگان مات و مبهوت ماندهاند. قرنطینههای سراسری که کشورهای مختلف دنیا آن را اجرا کردهاند، تأثیرات منفی مهمی روی زندگی افراد گذاشت. اکنون کووید ۱۹ نامی منحوس میان جوامع است و دولتها مجبور شدهاند قوانین سخت گیرانهای برای انتشار و شیوع آن اجرا کنند.
کتاب «ققنوس برمیخیزد: وقایعی در قرنطینه» به قلم امیت داسگوپتا گلچینی از داستانهایی است که برای خانوارها در زوایای مختلف رخ داده است. این اثر با توجه به مضمونهای جدیدش توانست میان خوانندگان جایگاه مناسبی را به دست بیاورد. به عنوان مثال یکی از داستانهای آن درباره دریانوردی کهنه کار است که هنگام ورود به خشکی با زندگی جدیدی روبرو شد که هیچگاه تا قبل از آخرین سفر خود در دریا، آن را ندیده بود.
هدف اصلی از نگارش این کتاب توسط نویسنده این بود که همه ملتها و دولتها اختلافات را کناری گذاشته و برای مقابله اورژانسی با کووید ۱۹ دور هم جمع شوند. در داستان دیگری در کتاب مذکور نویسنده در قالب شخصیت داستان خود عنوان میکند که بشریت برای اولین بار با یک مشکل اساسی روبهرو شده است که نمیتواند آن را به مخالفان خود ارتباط دهد و همه ملل تنها در برابر یک دشمن واحد ایستادهاند که آن هم نامرئی کشنده و خطرناک است و هیچ کس حتی در اتاق خواب خود در امان نیست.
همه افراد و نوع بشر میدانند که دشمنشان کیست اما نمیدانند که چگونه در مقابل آن بایستند و از خود دفاع کنند و تنها قرنطینه که آن هم معلوم نیست تا چه زمان اجرا میشود راهکار مقابله با این دشمن خواهد بود. متخصصان بسیاری از کشورها شبانه روز در آزمایشگاههای تحقیقاتی خود با صرف نیرو و زمان در حال به دست آوردن واکسنی هستند تا بتوانند به ریشه کن کردن این بیماری بپردازند. پزشکان و کارکنان بخش بهداشت و درمان کشورها تنها قهرمانان واقعی در خط مقدم این مبارزه هستند.
آنها برای انجام وظیفه خود در حالی در بیمارستان حاضر میشوند که عزیزانشان را نمیتوانند در آغوش بگیرند و باید فاصله خود با آنها را حفظ کنند. آنها اعلام کردهاند که ابزاری برای مقابله با این دشمن وجود ندارد اما برای تسکین درد بیماران معالجاتی را که نتیجه آن معلوم نیست انجام میدهند.
نویسنده با تعریف سال ۲۰۲۰ میلادی به عنوان سال سرنوشت ساز بشریت نوشته است که انتشار ویروس کرونا یک تجربه جهانی بود. وی در داستانهای خود با زیر سوال بردن دونالد ترامپ که خود را ماچو نامید و گفت که این ویروس روی او اثر نمیگذارد به بی تفاوتی وی در برابر جامعه جهانی پرداخت و در نهایت نوشت که او نیز به کرونا مبتلا شد.
نویسنده این کتاب امیت داس گوپتا، دیپلمات پیشین هند، نویسنده و محقق هندی است که اکنون در شهر نودا ایالت متحده آمریکا زندگی میکند. وی از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲ سرکنسول هند در سیدنی استرالیا بوده است و علاوه بر تحقیقات بیشماری برای هند در جهت توسعه روابط دو کشور هند و استرالیا فعالیتهای مؤثری انجام داده است. او همچنین تجربه سفارت هند در فیلیپین را نیز داشته و در کشورهای آلمان، بلژیک، مصر و نپال نیز فعالیتهای سیاسی داشته است.
نظر شما