سیب‌زمینی چه سرخ‌شده چه آب‌پز و تنوری یکی از محبوب‌ترین میان‌وعده‌ها و اسنک‌ها در سرتاسر دنیاست که با سس‌های مختلف سرو می‌شود. این روش تهیه، از خوشمزه‌ترین تجربه‌های شما را از سیب‌زمینی رقم خواهد زد و می‌توانید راحت آن را در خانه تهیه کنید.

سیب‌زمینی - تغذیه - آشپزی

به گزارش همشهری آنلاین، سیب‌زمینی تنوری از آن دسته غذاهای محبوبی است که به روش‌های متفاوت تهیه شده و در خیابان و حتی رستوران‌های معروف سرو می‌شود. سیب‌زمینی را به خودی خود می‌شود با صدها سس و چاشنی‌های مختلف امتحان کرد و دنیایی از طعم و مزه را چشید. سیب زمینی چه به صورت فرنچ فرایز چه به صورت آب‌پز و تنوری یکی از محبوب‌ترین میان وعده‌ها و اسنک‌ها در سرتاسر دنیاست که با سس‌های مختلف سرو می‌شود. این روش تهیه، یکی خوشمزه‌ترین تجربیات شما را از سیب زمینی رقم خواهد زد و می‌توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. با طرز تهیه سیب‌زمینی تنوری سس جذاب آن همراه ما باشید.

  • مواد لازم

سیب‌زمینی پنج عدد
سیر (له شده) دو حبه
پونه کوهی خشک یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

  • طرز تهیه

تا به حال غذاهای خوشمزه و هیجان‌انگیز زیادی با سیب‌زمینی به شما آموزش داده‌ایم که سیب زمینی شکم پر، سیب زمینی انگشتی و بمب سیب زمینی سه نوع محبوب و پرطرفدار آن‌ها هستند که طرز تهیه بسیار راحتی داشته و تنها در چند مرحله آماده می‌شوند. امروز هم قصد داریم تا یک پیش‌غذای تنوری و خوشمزه با سیب زمینی با هم یاد بگیریم. برای تهیه این سیب زمینی تنوری ابتدا باید سس آن را آماده کنید. برای تهیه این سس سیب‌زمینی تنوری باید سس مایونز، سیر له شده، پونه کوهی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا مزه‌ها بیشتر به خورد هم روند.

داخل یک قابلمه بزرگ آب و نمک را به جوش بیاورید. سیب زمینی را اضافه کرده و تقریباً ۱۰ دقیقه آن را بپزید. بیشتر از ۱۰ دقیقه آن را نپزید، چون سیب‌زمینی‌ها له می‌شوند. روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و فویل را با روغن کمی چرب کنید.

سیب زمینی‌ها به صورت مکعبی خرد کنید و روی سینی فر بچینید. مخلوط سس را با قاشق روی سیب‌زمینی‌ها بریزید. سینی را داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا سیب زمینی‌ها کاملا پخته و روی سس قهوه‌ای رنگ شود. می‌توانید مقداری فلفل سیاه هم به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه کافی است که سیب‌زمینی تنوری شما آماده شود؛ نوش جان!

  • فوت‌وفن‌های درست کردن سیب‌زمینی تنوری

۱- اگر مایل بودید می‌توانید روی سیب‌زمینی‌ها کمی پنیر پارمسان پودری یا حتی پنیر پیتزا بریزید.

۲- پونه کوهی و سیر بهترین طعم دهنده برای سیب زمینی تنوری هستند، اما می‌توانید بر حسب ذائقه‌تان آویشن هم اضافه کنید.

۳- سیب زمینی‌ها را در مرحله اولیه زیاد نپزید، چون هنگام تنوری شدن له می‌شود.

منبع: کتاب کاله

کد خبر 579042

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha