به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس این شرکت داروسازی روز دوشنبه اعلام کرد به جای ادامه این کار بر بررسی دو درمان بالقوه برای کروناویروس متمرکز خواهد شد تا آنها را برای تایید به نزد سازمان و غذا و داروی آمریکا بفرستد.
مرک گفت واکسنهای بالقوهاش به خوبی بوسیله افراد تحمل شده بود، اما نسبت به واکسنهای دیگر واکنش ایمنی پایینی ایجاد کرده بود.
شرکت مرک دیرتر از شرکتهای رقیب اصلیاش وارد مسابقه برای ساخت واکسنهای کرونا شده بود.
مرک در پاییز گذشته گفته بود پژوهش مرحله اول واکسنهای بالقوهاش که فقط نیاز به تزریق یک دوز دارند، را شروع کرده است. واکسنهای ساختهشده بوسیله فایزر و مدرنا در آن هنگام پژوهشهای مرحله نهایی واکسنهایشان را انجام می دادند.
سازمان غذا و داروی آمریکا اجازه مصرف اضطراری هر دو واکسن فایزر و مدرنا را در اواخر سال میلادی قبل صادر کرد. هر دوی این واکسنها برای تاثیربخش باید در دوز به فاصله سه تا چهار هفته تزریق شوند.
پنج واکسن بالقوه دیگر برای کرونا در آمریکا به آزمایش مرحله انتهایی، مرحله نهایی پیش از تقاضا برای تایید رسیدهاند. انتظار میرود نتایج یک واکسن بالقوه تکدوزی برای کرونا ساخت شرکت جانسوناندجانسون به زودی منتشر شود.
جانسون اند جانسون آزمایش مرحله آخر واکسن کرونای خود را آغاز کرد
دولت آمریکا ۳۵۶ میلیون دلار برای تولید مسیر سریع یکی از درمانهای بالقوه کرونا ساخت شرکت مرک بر اساس «برنامه عملیات بسیار سریع» (برنامهای برای تسریع ساخت واکسنها و داروهای کرونا) پرداخته است.
این درمان که MK-7110 نامیده میشود، بالقوه میتوان اثرات آسیبرسان ناشی از پاسخ بیش از حد شدید دستگاه ایمنی به کروناویروس را به حداقل برساند. این پاسخ ایمنی نابهجا درمان بیماران کرونا را با مشکل روبرو میکند.
نظر شما